perjantai 16. tammikuuta 2009

Blogitapaaminen


Blogitapaamiseen meitä ei tullut kuin kaksi, mutta oli mukava tavata Tuikkis ihan luonnossa! Kummaltakin löytyi muuten laukusta samaa ruskeaa seitsemän veljestä-lankaa. :) Toivottavasti tapaamisia tulee vielä lisää. Tuikkikselle terveisiä: netistä löytyi vielä illalla katastrofitumpulleni oiva kärkikavennusohje. Siltikin purin kavennetun osan kertaalleen, mutta hiljaa hyvää tulee, ja tumpun pari varmasti jo helpommin.


Pääsin tänään päivällä hetkeksi ulos käymään. Oli kylmä, mutta ihan kuin aurinko olisi pikkuisen lämmittänyt. Tämä viikko on ollut aika täystyrmäys, mutta huomisaamun täytyy olla melko hyvä aamu, koska saa nukkua pitkään.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hyvä että löytyi joku ymmärrettävä ohje. Ehkä seuraavassa pipertelytapaamisessa onkin joku toinen neulomus sitten mukana, vaikkapa katastrofaalinen villapaita neljällätoista palmikolla.

Vintage living kirjoitti...

Täystyrmäys täälläkin. Inventaarion takia tehty älypitkiä työvuoroja..puolille öin saakka ja sit taas aamulla. Mutta sunnuntaiaamuna saa onneksi nukkua:)

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis - no vähintään viisitoista palmikkoa! Sain muuten tumpun valmiiksi. Aloitin toista, mutta hups, samalla silmukkamäärällä siitä vaikuttaisikin tulevan pienempi. Aika konstikasta, vaikka varsin mukavaa puuhaa kaikesta huolimatta! Siihen jää koukkuun nyt kun se alkoi vähän sujua!

Vintage living - TUO kuulosta todellakin täystyrmäykseltä. Mun täystyrmäys ei ole sisältänyt sentään tavallista pidempiä työpäiviä. Toivottavasti saat makeat unet ja hiirulaiset pysyvät pihan puolella!