keskiviikko 14. tammikuuta 2009

6 asiaaYllä on kuvia kyläreissulta. Ajattelin, että ystäväni kotiin olisi muidenkin mukavaa kurkistaa! Kun tyhjäsin kuvia kamerasta, vähän harmitti, että höh, kun en käyttänyt kameralla jalustaa, mutta ehkä näistäkin näkee jotain, vaikka eivät ihan annakaan oikeutta asunnolle.
Sekä siskoni Vintage living, että Sipulix haastoivat minut kertomaan 6 satunnaista asiaa itsestäni. Koska haastajia oli kaksi, ratkaisin asian kirjoittamalla yhden bonus-vastauksen kuuden lisäksi :)

1. Hämähäkit ovat kammottavia. Asuessani puutalon kivijalassa löysin jonain aamuna ensimmäisen hämpsyn yöpöydältä, seuraavan lavuaarista ja kolmannen kengästäni, ja olin tulla mielipuoleksi. Irlannissa vessan patterin takana asui aivan järjettömän kokoinen tarantella, ja turhaan anelin mieskämppistäni tappamaan sen ja todistamaan minulle miehisyytensä uroteolla.

2. Olen allerginen koivulle, lepälle, pujolle, koirille, omenalle, päärynälle, persikalle, nektariinille, kiiville, maapähkinälle, soijalle, perunalle, herneille, pavuille, paprikalle, sipulille, currylle, chilille,sellerille,kirsikoille, laktoosille, ja ties mille, enemmän tai vähemmän, mutten yleensä haluaisi kertoa sitä kenellekään, koska koulussa pojat jatkuvasti kiusasivat minua laktoosittomuudestani. Todellisuudessa olivat varmaan kateellisia, kun eivät saaneet syödä paremman näköisiä hylaruokia. Varsinkin nyt, kun on aikuinen, tuntuu nololta ronklata ruuan kanssa, vaikkakin hyvällä syyllä.

3. Opiskelin ensin biologiaa ja vasta sitten arkkitehtuuria. En ole katunut päivääkään päätöstäni vaihtaa alaa.

4. Olen lukenut Raamatun kannesta kanteen.

5. Aurinkokuivatut tomaatit ansaitsevat mielestäni arvostusta.

6. Haaveilen matkasta Islantiin ja Auschwitziin. Eivät kyllä ole samalla suunnalla.

7. Olen lentänyt Pietarista Bashkiriaan Tupolevilla ja laskenut koskea kumiveneellä. Silti eniten pelkään istua omassa kyydissäni autossa.
Haastan seuraavat blogit (joita ainakaan nopealla vilkaisulla ei vielä oltu haastettu) jatkamaan:
Ja hooi, olettehan huomanneet Tuikkiksen ilmoituksen? Perjantaina Runokahvilaan, kutimet mukaan! :)

14 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Jännät kotikuvat. Meillä ei loppujen lopuksi olekaan muuta yhteistä kuin neloskohta:)ja osa kakkosesta. Mäkään en tykkää kun joutuu aina kysymään, anteeksi, onko siinä paprikaa tms...mutta toisaalta en halua viettää loppuiltaa vessassakaan. Niin ja hämskyt on kurjia, mutta hiiriin verrattuna..no, ainakaan ne ei pure, eikä jätä pipanaa jälkeensä. Eikä haise.

Hilja kirjoitti...

Mulla asuu keittiön nurkassa hämähäkki, mut onneks en pelkää sitä, se on mun hätäapukotieläin. Harvemmin sitä kyllä näkee, seitit vaan kertoo että hengissä ollaan.

Toi 7-kohta on mulla ihan sama. Tai siis en oo lentänyt tupolevilla enkä laskenut koskea, mut ehdottomasti eniten pelkään omassa autokyydissäni! Sen takia välttelen autolla ajamista parhaani mukaan (se on muillekkin turvallisempaa).

Tosi hienossa kyläpaikassa olet ollut!

Katariina kirjoitti...

Moi!

Siskoni kavalsi tämän blogisi mulle, kuten oli kuulemma kavaltanut mun blogini sulle, ja ajattelin jättää merkkiä käynnistäni. Tutun näköinen asunto noissa kuvissa, ja muutenkin blogisi vaikuttaa kivalta. :)

Anioni kirjoitti...

Mielenkiintoista, mulla on samat allergiat (paitsi laktoosi) ja lisäksi muitakin.

Mulle kans on joskus nuorempana joku kiusannut allergioista tyyliin: "vähän ärsyttävää kun et voi syödä mitään". Tajusin onneksi silloin sanoa, että saa olla kiitollinen, jos itse saa syödä, ja pitää typerät kommentit omana tietonaan.

Nyt aikuisena on vain hyvä, kun saa sanottua ravintolassa, että ei sitä ja sitä raaka-ainetta, koska olen allerginen. Se ei ole ronklausta. Ronklaajat on ihan asia erikseen ;)

Nimetön kirjoitti...

Ollaankohan kahdestaan runossa perjantaina? No ei se mitään vaikka oltaisiinkin. Haaste otettu vastaan, nyt vain pohditaan mitä satunnaista sitä kertoisi.

Nimetön kirjoitti...

Hai sie!
Vähänks musta tuntuu julkkikselta kun mun asunto on päässyt ihan internettiin asti.
Lueskelin eilen iltamyöhällä sun blogia ja det är så intresant!
Tekis mieli melkein kyhätä kokoon oma blogi. Joskus sitä yritinkin jo mutta mun perfektionismi tais tyrehdyttää sen heti alkumetreillä. En vaan osannut päättää mistä kirjoitan. Että tosi luovaa tämä mun meininki.
Kiva ku kävit ja sunnuntaina jatketaan!

Malla kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Ruoka-allergialistassasi näkyi paljon samoja kuin omassakin listassani.

Ihanan tunnelmallisia kuvia ystäväsi kodista!

17 neliötä kirjoitti...

vintage - no höö, mä oon asunut kolmenkymmenen rotan kanssa, ja asuisin edelleen niiden kanssa ennemmin kuin kolmenkymmenen hämähäkin. Paitsi että rotille olen fyysisesti allerginen, hämssyille en. Tietysti eroa on siinä, että rotat oli häkeissä, eikä kakkinut vapaasti. Mitä jos tekin vaan pistäisitte teidän hiiret häkkiin heinien ja juoma-automaatin kera?!

Hilja - henkinen psyykkaus onkin hämpsykammon alfa ja omega! Onneksi en ole ainoa ajopelkoihminen. Tietty treenaamalla se taito vetristyisi.

Katariina - kiitos visiitistä. Luin vähän sunkin blogia, tosi mielenkiintoinen!

Anioni - kaikki on kai lähtöisin siitepölyallergiasta...

tuikkis - no nähdään kuiteski! Huomiseen!

Emilka - hai! pistä ihmeessä blogi pystyyn, enhän mäkään kauheasti suodata, mitä tänne nettiin laitan. Oon varma, että hyvä siitä tulisi. Sunnuntaina nähdään! Kameran jalusta ei ole vielä tullut, mutta ehkä huomenna tai lauantaina on vielä mahdollisuus.

Malla - joo, se on tunnelmallinen paikka!

Elina kirjoitti...

Haaste vastaanotettu ja siihen vastattu! :)

Vintage living kirjoitti...

joo, jos joku pyydystää ne sinne;)

Riina kirjoitti...

Mää tiärän kenen koti toi on! Hauskaa törmätä niihin kuviin ja tunnelmiin, minä tuon kodin omistajan muistankin. Lämpimät terveiset teille molemmille.

17 neliötä kirjoitti...

Riina - Oi, onpa hauskaa! :)

Emilka Everywhere kirjoitti...

Riina - Huh huh maailma on pieni!
Hauska tappa vanha tuttu. Vai miten se menikään :)
Ja kiitti terveisistä. Ne oli yhä edelleen lämpimiä kun sain ne eli ei ollut jäähtyneet matkalla...hah. Wishing you all the best!

Nimetön kirjoitti...

Heh, ottaen huomioon biologian alan työnäkymät teit varmati järkevän valinnan lähtiessäsi lukemaan arkkitehtuuria :) Itsekin yritän päästä pois bilsalta, mutta vielä en ole unelmieni alalle päässyt... Ehkä tänä vuonna sitten :)