keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Så här gör man stjärnor

Tässä tähdenteko-ohjeita:
Tähtiin tarvitsee viisi sakaraa, joissa ainoastaan lyhyet sivut taitetaan ulospäin, pitkät sisään. Itse käytin liimaamiseen paperiliimaa, ja viimeiseen sakaraan teippiä. Tähden teko on helppoa ja kivaa viimeisen sakaran kiinnittämiseen asti, sillä siihen minulla ei ole keksittynä patenttia. Sukkapuikko, avattu klemmari ja kärsivällisyys tosin auttavat pujottamaan viimeisenkin siivekkeen tähden sisään :)

Mietin, että hauskoja tähtiä saisi myös esim. paksusta lahjapaperista, johon sakaran viivat voisi jäljentää kalkkeeripaperilla. Me kopioimme tähteä valokuviin Photoshopissa, joko kaksi sakaraa/A4 tsi yksi sakara/A4. Ja varoituksen sana: töissä kummastakin tulostimesta aivan hupsista loppui tänään värit....Mutta tarvittavat koristeet ovat kohta valmiina ;)

3 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Ihania tähtiä! Kiitos ohjeesta, pitää kokeilla itsekin.

Merja kirjoitti...

Voi kiitos, katselinkin tuosta aiemmasta postauksesta että nuo olivat hienoja. Heti tuli mieleen millaisia papereita noihin voisi käyttää...

Nimetön kirjoitti...

anonyymi kiittää ohjeesta. Jospas tässä jonkun päivän ratoksi askartelis. Vaikka voi olla, että hermot on hieman liian lyhyet. Vain hieman.