torstai 4. joulukuuta 2008

Kamera ja mekko

Huomenna on pikkujoulut. Ja tänään on kamerani 1-vuotissynttärit, tai tarkemmin ottaen sen omistajuuden synttärit. Pikku Lumixini on ollut kyllä kerrassaan kiva laite! Välillä haaveilen järkkäristä, mutta silti olen varsin tyytyväinen hankintaani.

Mekko on uusi. Yleensä en halua purkaa pahaa tuultani materian hankkimiseen, mutta pari viikkoa sitten sorruin, ja kummasti pahaa tuulta ei sitten ollutkaan. En aio ottaa tavaksi, mutta olkoon tämän kerran :) Kotona on tullut pieniä epäilyksiä, näyttääkö hame sittenkään niin nätiltä kuin kaupassa, mutta testaan sen huomisissa pippaloissa joka tapauksessa. Minulle on suuri mysteeri, valitaanko kauppoihin peilit sellaisiksi, että ne huijaavat ihmisen näkemään itsensä eri tavalla kuin yleensä?!


5 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

mekko näyttää tyylikkäältä. Toivottavasti pikkujouluissa on hauskaa!

Vintage living kirjoitti...

Mäkin aina mietin onko ne peilit sellaisia, että näyttää laihemmalta..kun mun kotipeili ainakin on viallinen ja näyttää lihavempana kun onkaan, niin miksei sit toisinpäinkin... Mutta sekin, että ne peilit on niin isoja saa näyttämään erilaiselta kuin oma pieni peili (joka katkaisee jalat). Ja sit se valaistus.

Tiina Tee. kirjoitti...

Hyvältä näyttää mekko! :)

Hilja kirjoitti...

Olet kuvassa tyylikäs ja viehättävä kuin ranskalainen laulajatar.:)

17 neliötä kirjoitti...

Katilein - kiitos! oli hauskaa :)

Vintage living - kun vaan tietäis,että mikä peili on lähinpänä totuutta!

kuukkeli - kiitos!

Hilja - merci! :)