perjantai 5. syyskuuta 2008

Viela kerran Dubliniin

Tama on varmaankin viimeinen postaus Irlannista, tosin blogi jatkaa ehka viela pienen tovin naissa tunnelmissa. Eilen pakkailin, ihmettelin omaisuuteni kokemaa massiivista ekspansiota ja vietin laksiaisia kamppisteni kanssa. Oli tosi kilttia, etta he halusivat jarjestaa laksiaiset! Laitoimme yhdessa ruokaa ja katsoimme Star Trekia. Aamulla ilahdutin bussikuskia maksamalla matkani lompakkoon kertyneilla sentin kolikoilla, koska niilla ei ole Suomessa tarvetta.
Illalla olen sitten Dublinissa ja vietan viikonloppua ystavani kanssa. Haikea olo...

5 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Kerro terveisiä Dubliniin!

Olet kyllä herättänyt niin valtaisan Irlanti-kuumeen että millähän tämän sammuttaisi.. oitis hyppäisin koneeseen jos ei olisi noita kolmea pientä sammakkoa.

Kuvasi on vissiin Glendaloughsta?

Olina kirjoitti...

Bussikuski oli varmasti tyytyväinen!=D

Ja ei kuules haittaa mitään, vaikka Irlannin tunnelmia jakaisit vielä Suomeen tulosi jälkeenkin. Näitä on niin ilo ihailla, katsella ja lukea!

P.S. Blogissani on sinulle pikkuruinen tunnustus.

Nimetön kirjoitti...

tervetuloa takaisin suomeen sitten! toivottavasti viikonloppusi meni hyvin. on ollut hauskaa seurata irlanninraporttejasi täällä. kämppiksesi kuulostavat supermukavilta.

Elina kirjoitti...

Mukavaa kotimatkaa! Yhdyn Merjaan, että Irlanti-kuume on tosiaankin herännyt juttujasi lukiessa ja kuvia katsoessa. :)

17 neliötä kirjoitti...

Merja - joo! kuvat on Glendaloughsta...Irlannissa on jotain ihan erityistä, mutta hauskaa on sekin, että irlantilaiset puolestaan haaveilevat suomeen reissaamisesta!

olina- kivaa! ja kiitos tunnustuksesta, tuli tosi hyvä mieli :)

maikki - oli hieno viikonloppu...kämppikseni olivat kivoja, mutta aika vähän kotosalla, joten ei niin hyvin päässyt tutustumaan, harmi.

ekub - kiva, jos olen saanut muillekin tartutettua omaa irlantikuumettani!