maanantai 25. elokuuta 2008

Vieraita
Siskoni perhe tuli kylään! Poikien mielestä meri on parasta täällä. Kummipoikani tyypilliseen tapaansa kasteli vähän kerrassan vaatteensa, kunnes lopulta ui :)

5 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Kivaltahan ranta näyttääkin! Mutta eikö vesi ollut jo kylmää, hui.. Tosin yleensähän se ei lapsia hidasta.

pievauja kirjoitti...

I can read in Finnish! I found in google translator that it understand your language! (sorry, they don't have my language).
So I'm waiting forward your new adventures!

Olina kirjoitti...

Voi hitsi. En ihmettele yhtään, miksi poikien mielestä meri on parasta siellä. Se on niin ihana=) Mukavaa aikaa teille sinne!

Nimetön kirjoitti...

voi että! nyt mä vasta uskallan sanoa...mulla on ollut tosi ikävä sua!! onneks tuut takas treelle ja mä varmistan sen hakemalla sut sieltä pois :D -Hellu

17 neliötä kirjoitti...

Merja - itse en edes ottanut uikkareita mukaan, kun luulin, että sataa koko päivän...lapsia ei tosin sekään lienee olisi estänyt

Pievauja- cool! and too bad that you can understand me but I can't you! But I promised to start to write smthing in English as well so I'll try to do it although not today :)

olina - kiitti, olikin kivaa kun oli kyläilijöitä!

Hellu - voih, kyllä mäkin odotan, että nähdään viikon päästä! Pitäis varata hostelli, oon ollut laiska sen suhteen. Toivottavasti sulla on ollut kiva kesä siellä mummojen kanssa! :)