torstai 21. elokuuta 2008

Juoksevia koiria
Tämä on niin hyvä juttu, että pakko kertoa tuoreeltaan. Pomoni vei meidän koko toimiston tänään syömään ja katsomaan vinttikoirakisoja(työnantajani on siis jo aiemmin vienyt meidät maatalousnäyttelyyn, Inis Oirrin saarelle ja konserttiin). Eikä siinä vielä kaikki, portilla hän antoi jokaisen käteen pikkuruisen kirjekuoren, jossa oli 25 euroa vedonlyöntiä varten!! Vaikka hän ei kovin paljoa anna ohjausta töihin ja puhuu hurjan nopeasti ja paljon, on hän varmasti rennoin pomo mitä voi olla.

Mutta ilta oli hauska, en ikinä olisi uskonut, että minä, juuri minä kaikista ihmisistä saisin niin paljon huvia vedonlyönnistä vinttikoirakilpailussa. En olisi voinut etukäteen kuvitella itseäni hihkumaan innoissaan pitkäraajaiselle haukulle, että go number three go! Voitin kolme kertaa, ja hävisin muutaman muun, mutta joka tapauksessa lähtiessä oli pottini isompi kuin tullessa :)

5 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

:) Missä tommosia pomoja muualla vois olla kuin Irlannissa? En tiiä.. Siellä on kyllä vallan hauskoja ihmisiä, tunnen monta. :) Toimiskohan tuo Suomessa? Viedään työntekijät poronjuoksukisoihin ja annetaan bonus vedonlyöntiin... :D

Sanna kirjoitti...

Ups, luin vasta nyt viimeisimmän kommenttisi tinapilliasiasta. Joten soittele sinä minunkin puolesta ja mun täytyy lähtä käymään sitten Irlannissa ihan itse, ehkä vasta sitten kun on varaa ostaa se matala pilli:) Mukavaa loppuaikaa!

Nimetön kirjoitti...

Minäkin olen päässyt Irlannissa seuraamaan koirien juoksukisoja. Alkuun katselimme ihmeissämme sitä touhua, mutta lopulta kilpailun tunnelma ja innokkaat kannustajat tempaisivat mukaansa.

Elina kirjoitti...

Aika mielenkiintoista! Tässä katselemme kuviasi pieni vinttikoiran alku sylissäni. :)

17 neliötä kirjoitti...

emmi - noo, rennouden huono puoli on tietty se, että koko kesän olen pyytänyt täyttämään apuraha-anomusta, mutta ei ole mitään kiirettä...mutta joo, pitäis katsoa, parantaisiko suomessakin työilmapiiriä, jos jokainen saisi täyttää toto-kupongin ;)

Sanna - jos kovasti tekee mielesi pilliä, niin paluumatkalla parin viikon päästä saattaisin ehkä vielä Dublinista löytää :)

Milka - ihan sama kokemus! Porukka oli ihan täpinöissään, ei voinut kuin fiilistellä mukana :D

Ekub - terveiset haukulle! Vinttikoirakisat ovat täällä päin maailmaa kova sana!