torstai 7. elokuuta 2008


Pariisi ei pettänyt vaan oli yhtä hurmaava, lämmin ja kesäinen kuin ajattelinkin ja pohjois-Irlanti yhtä sateinen, kaunis ja jännittävä kuin muu Irlanti.

Paluu arkeen onkin ollut vaikeampaa... yritän hyväksyä asian, että saan tietokoneeni täysin kuntoon vasta Suomessa. Nyt osaan arvostaa sitä, että Suomessa työantaja tarjoaa työvälineet, sillä todella tarvitsen konettani töiden etenemiseksi. Sen lisäksi syyskuun alusta luvattu työpaikka peruttiin ja vuokraisäntä nostaa 17 neliön vuokraa. Tekisi mieli kiukutella, mutta on kaveri kylässä ;)

7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Oletko vielä Pariisissa?

Olen käynyt myös tuon edellisessä postauksessa olevan sillan luona. Mulla on todella kivoja muistoja pohjois-Irlannin reissusta... Kävitkö Giant's Causewayllä?

Liivia kirjoitti...

Mahtavia maisemakuvia täällä! Mulla ei ole ollut ikinä mitään vipatusta Irlantiin päin, mutta nyt vähän alkoi.

Pariisi ei petä. Paitsi on kyllä niitä jotka eivät tykkää ollenkaan, mutta sehän ei johdukaan Pariisista vaan heistä:)

17 neliötä kirjoitti...

merja - olen takaisin Galwayssa...loma loppui. Kävin Giant's Causewaylla, ja täytyy sanoa, että oli todella vaikuttava paikka. Harmi vaan kun missään ei saa olla se ainoa turisti! ;)

liivia - kiitos! :) Voi olla, että minäkään en olisi ollut Pariisista ihan niin vaikuttunut, jos en olisi aloittanut kiertelyä Montmartresta, hullaannuin siihen täysin!

Vintage living kirjoitti...

Suomessa on kuulemma yleisestikin nyt tulossa korotuksia vuokraan. Ja ruoan hinta on noussut ja leivän hinta tulee kuulemma nousemaan huomattavasti. Toivottavasti saat jotain muuta työtä (oon varma että saat) tai sitten teet lopputyötä intensiivisesti... Asioilla on tapana järjestyä.

Minkälainen sää siellä on? Minkälaista vaatetta luulet, että pitäisi pakata mukaan sitten (vedenpitävät takit? pitkähihaisia vai teepaitoja?)? Jos s-postisi toimii, voit laittaa vaikka sitä kautta....

17 neliötä kirjoitti...

vintage living - kalliimman ruoan voi jo huomata täällä, liha on aika hintavaa, leipä myös. Pohjois-Irlannin puolella ruoka tuntui paljon edullisemmalta, vaikka muunsikin punnat euroiksi ;) Mutta joo, kyllähän mulla tekemistä syksyllä riittää :)

Olina kirjoitti...

Mitä maisemia! Upeaa!=)

Kyllä arkikin varmasti taas suttaantuu. Asiat järjestyvät, ja joskus ikävät tapahtumat voivatkin lopulta osoittautua yllättävän hyviksi käänteiksi, kun asiaa vuosien jälkeen pohtii... (tosin juuri nyt en kyllä keksi, miten päin vuokran nousu olisi kivaa, se on ihan aina ihan yhtä tyhmää.)

17 neliötä kirjoitti...

Olina - alkuharmin jälkeen alkanut tuntua, että onhan niitä muitakin työpaikkoja, ja asuntonikin ihan mukava. En vain ole parhaimpia ihmisiä sietämään pettymyksiä...