keskiviikko 7. toukokuuta 2008

VihreysEilen oli kaunis ilma lenkkeillä ja ihmetellä vihreää. Tänäänkin kaipasin aurinkoa.

On kovasti tekemistä, mutta mikään ei tunnu tulevan valmiiksi, eikä ehkä tulekaan kun lupauduin taas tekemään töitä. Odotan vain lähtöä Irlantiin, toisaalta kuuntelen haikeana ystävieni kesäsuunnitelmia, joihin en pääse osallistumaan. Pääsenhän itsekin mukaan ensi kesänä vaikka mihin, mutta tulen tekemään sen kaiken ihmisten kanssa, joita en vielä tunne. Onneksi jotain voi jo etukäteen tunnelmoida, kuten odottaa vieraita. Varsinkin parin kesän takaisen Skotlannin reissun reunion tietää suuren suurta hauskuutta...ehkäpä hilpeitä öitä uimapatjalla, visiittejä Starbucksiin, bussiretkeä, öö, toivon mukaan hyvän oppaan kanssa ;) Ja vintage livingin porukka...siinä vaiheessa kun he tulevat, tiedän näyttää varmasti yhden jos toisenkin hienon paikan! Kuukauden päästä olen jo Galwayssa.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Juuri haikeaa, mustakin tuntuu vaikealta kun puhutaan niistä tulevista huvituksista joihin ei enää päästä. Ja varsinkin kun me lähdetään alkaa helteet!! Paha paha ;)

Ihanaa, että pääset Irlantiin. Mä olen aina haaveillut siellä matkailusta.

Meillä on menossa suuri loppuhässäkkä, siksi harvakseltaan kommentoin, luen kuitenkin, mutta kirjoittaminen vaati usein liikaa resursseja ;)

Olina kirjoitti...

Ihania vihreitä kuvia. Irlannissa vietetystä kesästä tulee varmasti mahtava kokemus!On se niin karunkaunis ja upea luonnoltaan.

17 neliötä kirjoitti...

papupata - minä mietin, olenko vain kyltymätön huvitusten himoitsija, kun haluaisin huvit niin täältä kuin Irlannistakin ;) Teidän loppuhässäkkä on kyllä ymmärrettävää!

Olina - kiitos! Minäkin odotan paljon Irlannin luonnolta.

violet kirjoitti...

Kiitos kauniista kuvista hyvin tutuilta paikoilta...