perjantai 18. huhtikuuta 2008

Viipuriin!Olen yrittänyt paitsi tehdä viheliäistä harjoitustyötäni, myös fiilistellä huomista Viipurinmatkaa isän, siskon ja sen miehen kanssa. Onkin jo melkein kolme vuotta viime visiitistä rajan taakse. Silloin olin Pietarissa koko kuukauden lastenkodin rakennustyömaalla.

Kerrankin on käyttöä poistomyynnistä ostamalleni Viipuri-oppaalle...luulenpa tosin, että autossa on tasan yksi, joka osaa arvostaa Viipurin arkkitehtuuria :) Oikeasti, siellä on vaikka mitä! Suomessa on tosi vähän keskiaikaista kivirakentamista jäljellä, tai 1900-luvun alkuvuosikymmenten kotimaisia kuumia arkkitehtinimiä. Löytyy funkkista, klassismia, Aaltoa...

Löysin yhden ruplan.Yleensä siivotessa niitä suorastaan kilisee nurkista, kuten myös metropoletteja, litejä, lateja, kruunuja ja puntia. Nyt kilahti vain yksi ainoa. Ensi viikolla löydän varmasti tukon venäjänrahaa.

2 kommenttia:

Tiuku kirjoitti...

Ärsyttäviä piilo mainos kommentteja näköjään satelee sinunkin blogiisi.En yhtään tykkää moisesta.

Oikein mukavaa matkaa Viipuriin! En ole koskaan käynyt, mieheni kerran kävi.Hänen matka kertomuksensa tosin oli aika rajoittunut, kun olivat opiskelija porukalla koulun matkalla.
Antoisaa matkaa!

17 neliötä kirjoitti...

Mua ärsyttää mainokset myös, niitä tuntuu tulevan melkein joka päivä. Toivottavasti kukaan ei saa vahingossa jotain haittaohjelmaa tms. Kiitos matkatoivotuksista, vaikka matka ei ihan suunnitelmien mukaan mennytkään. Olen kyllä paljon Venäjällä reissannut, mutta viimeksi kun silleen kunnolla kävin Viipurissa, olin varmaan 15. Vaikka se on aika rähjäinen, siellä kiinnostaa se, miten historia näkyy. Ihmettelin joskus sitä Monrepos-laulua, mutta se puisto on oikeasti tosi jännittävä ja kaunis, varsinkin keväällä, kun valkovuokkoja kukkii aivan valtava määrä.