perjantai 4. huhtikuuta 2008

Retki maalle
Hyppäsin aamulla bussiin ja lähdin käymään ystäväni luona maalla ihan päiväseltään. Pakko myöntää, että melkoisen hyvää palvelua bussifirmat tarjoavat, sen verran syrjäseuduille kun ajelevat. Oli hauska nähdä reitin varren symppiksiä pientaloalueita, joiden olemassaoloa en tiennytkään, ja päästä maaseudun rauhaan.

Ystävä asuu loma-ajat vanhempiensa pihamökissä. Tosi söpö mökki. Tulin ystävän avulla houkutelluksi kirjautumaan facebookiin, ja huomaan nettiriippuvaisuuteni enenevissä määrin lisääntyvän. Lisäksi huomasin, että kaikki muut tutut OVAT jo siellä. Ja minä kun luulin olevani moderni blogini kanssa...

Tässä on hellyydenkipeä Antti. Kehräävää kattia sai pitää sylissä pitkän tovin ja rapsuttaa :)

7 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Minä tykkään matkustaa bussilla, vaikka siinä tuleekin aina surumielinen olo. ääääääen tiedä miksi, mutta jotenkin se on haikeaa. Ihanan näköisiä tönöjä!

Ja facebook; siihen kyllästyy yhtä nopeasti kuin innostuu..!

Vintage living kirjoitti...

Ihana mökki! Toivottavasti yhtä ihana sisältäkin. Meillä ei ole enää lunta, tosin huomenaamulle lupasivat lumisadetta...

Bohemian girl kirjoitti...

Nice cottage. Rustical and there is even an electric wire. Or is it a TV aerial?

17 neliötä kirjoitti...

maijja - mulla on siitä facebookista koko ajan sama olo kun jostain tarrakirjasta lapsena...menee varmaan vielä hetki, että keksin, miten sitä käyttäisi.

vintage living - on se söpö sisältäkin, tosi alkuperäisessä kuosissa.

bohemian girl - the cottage is at the yard of my fiend's parents. My friend lives there during her holidays. And yes, there is an electric wire, but no toilet or other facilities.

Vintage living kirjoitti...

Joo, ei täällä kyllä mitään lunta sitten satanutkaan:D ihan vettä vaan.
Onko sulla kuvia sieltä sisältä, ois hauska nähdä:)

Anna Emiliaana kirjoitti...

Ihanan näköistä siellä maalla ollut sulla. Tosi symppis mökki. Munkin facebook-intoilu laski yhtä nopeesti, kun oli tullutkin. Löytäähän sieltä ihan hauskasti jotain vanhoja vanhoja tuttuja ja voi kysyä kuulumiset.

17 neliötä kirjoitti...

vintage living - teillä taitaa kevät olla sitten vähän pidemmällä...vaikka eipä täällä kaupungin keskustassakaan lunta enää ole.

anna emilia - siellä oli ihanaa, pitäisi enemmänkin tehdä hetken mielijohteesta retkiä. Facebook tuntuu ehkä vähän pinnalliselta tavalta pitää yhteyttä ihmisiin...toisaalta ihan hauska, jos sinne voi ladata omia valokuvia yms.