tiistai 15. huhtikuuta 2008

Lähtisinkö Irlantiin?

Sain töitä. Irlannista arkkitehtitoimistosta kesäksi. Saisin töitä myös Suomesta, vieläpä elämäni parhaalla työsopimuksella pidemmäksi aikaa. Valitsisinko kuitenkin seikkailun vihreällä saarella? Googlettakaa Galway....ei ole hassummat maisemat, kuvia katsellessa mietin, miksi vielä epäröin. Yläpuolen kuva on Skotlannista, mutta varmaan Irlannissa on vähän samanlaista.

12 kommenttia:

Anna Emiliaana kirjoitti...

Varmaan hankala valinta. Järki ja tunteet taistelee. Minä olen vähän arka, mutta kannustan kaikkia aina lähtemään. Olet onnekas, kun sinulla on kaksi paikkaa mistä valita.

Merja kirjoitti...

Sanoisin itse että ehdottomasti Galway. Olen käynyt, ihana paikka. Varmasti ihastut siihen ja ympäröivän Connemaran luontoon.

Olen kade.

Vintage living kirjoitti...

Usko pois, lähde! Niin että päästäis käymään siellä mekin;) No ei vaan:) Mutta lähde silti!

Nimetön kirjoitti...

Oh. Olen käynyt Galwayssa ja rakastuin kertaheitolla. Ei pelkästään satukirjamaisen kaunis, vaan plussana vielä sekin, että missään ei taida olla yhtä ystävällisiä ihmisiä.

Hassua, juuri tänään sain hirvittävän Irlanninkaipuun niskaani ja varailin kirjastosta Chieftainsia ja muuta kansanmusiikkia.

Olen kyllä kateellinen mahdollisuudestasi, suosittelen harkitsemaan vakavasti.

Unknown kirjoitti...

Ihana mahdollisuus!

Olen aina halunnut matkustaa Irlantiin.

Sanna kirjoitti...

"Aika on tulla ja aika on mennä, matka käy viimein matkojen taa. Jokin vain linnulle kertoo, -nyt lennä! Jossain taas siipiä lepuuttaa saa.

Vaikkei puu lehtiään oksistaan häädä, tuuli ne silti mukanaan vie. Joki, ei paikoilleen sekään voi jäädä, meriä kohti käy jokien tie."

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos kaikille kannustuksesta! Päätin, että lähden Irlantiin, ilmoitin jo toiseen työpaikkaankin, hain matka-apuraha-anomuksen, vierailin verovirastossa(jossa virkailija oli asunut sattumalta vuoden Irkuissa ja suositteli lämpimästi), ja aloitin tutkimaan lentojen hintoja. Se on menoa...vielä kun saisin alivuokralaisen 17 neliööni... :)

Anna Emiliaana kirjoitti...

Onnea päästöksestäsi! Varmasti hienoja kokemuksia edessä. Jatkathan raportointia sieltäkin käsin..

Tiuku kirjoitti...

Huih! Miten jännittävää, onnea matkaan ja innolla odottelen kertomuksia vihreältä saarelta!

Elina kirjoitti...

Vau! Tuollaiseen tarjoukseen kannatti kyllä tarttua, olen kateellinen! :)

17 neliötä kirjoitti...

Mun blogista taitaakin tulla Irkkuaiheinen ;)

Annu kirjoitti...

Meinasin tulla sanomaan, että lähde jo Irlantiin! Mutta sanonkin, että hyvä-hyvä! Galway on kaunis, ja Irlanti on niin pieni maa, että joka paikkaan on melko lyhyt matka. Onnea seikkailuun!