lauantai 15. joulukuuta 2007

Keittiökaappien hautajaiset




Voi surku. Remppa alkaa lopultakin valmistua, ja ensi viikolla olisi mahdollisuus muuttaa. Se on oikein mukavaa, mutta vuokraisäntä ei asenna vanhoja keittiökaappeja, vaan uudet! Vaikka niin nätisti pyysin ja perustelin aidon puun kestoa uusiin levystä tehtyihin verrattuna, esteettisiä näkökulmia vanhan kiinteistön korjaamisessa etc. Ne olivat hienointa asunnossa, vaikka en vaaleanpunaisesta niin tykännytkään. Voin arvata jo etukäteen, että vuokra-asuntoon valitaan ne halvimmat kaapit, jotka jo uusina näyttävät tyyliltään 10-20 vuotta vanhoilta(ja vuoden päästä kunnoltaankin...). Alkuperäiset olivat yli 50 vuotta vanhat, mikä lienee raja antiikkiin...Ja ne olivat ensimmäiset kaapit, jotka sopivat huonekaluihini! Tuntuu tylsältä, kun kaikki päivät töissä restaurointiin erikoistuneessa arkkitehtitoimistossa mietimme, miten saisimme ihmisille nätit kodit ja kiinteistön arvon esiin, ja itse asun mitä kurjimmin remontoidussa.



Hih, sitten kaivelin tiedostoista kaikki kuvat keittiöstä, ja keksin, miten saisin jatkossakin kivoja kuvia blogiin! Voinhan aina photoshopata vanhan uuden paikalle! Jee! kuvamanipulaatio on kivaa. (kuvissa edelleen kuitenkin se aito ja oikea)

3 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Mä oon oikeasti tosi vihainen siitä, että nuo hienot keittiönkaapit on heitetty roskalavalle!

Liivia kirjoitti...

Vihainen myös, tosi vihainen!

17 neliötä kirjoitti...

Kivaa kun olette myötävihaisia! Ehkäpä näillä höyryillä jaksan taas paremmin tsempata valmistumiseen, niin sitten voisi olla varaa toiseen asuntoon...ehkä jopa omaan joskus. Nyt vaan aion ottaa ilon irti, että puolen vuoden kodittomuuden jälkeen on taas oma paikka! :)