perjantai 7. joulukuuta 2007

Jouluksi kotiin?Oih ja voih. Kaikki esittelevät kauniita ja viihtyisiä kotejaan blogeissaan. Minun kotini viihtyvyystaso on ollut tätä luokkaa jo heinäkuun alusta, eikä loppua tunnu näkyvän. Toisinaan posteja roskapinojen välistä noutaessa alkaa toivo loppua, vaikka viime viikkoina tahti on kieltämättä ollut melko ripeää. Ja se uusi, mitä on ilmestynyt, on kauhean ruman näköistä. On vähän huijattu olo, kun vuokraisäntä selitti remontin olevan kesällä, ja nyt kuitenkin joulu jo lähestyy. Jos olisin tiennyt joutuvani asumaan kolmatta kuukautta sisaren sohvan takana, olisin vuokrannut jotain muuta. Mutta onneksi on sisko, jonka sohvan takana saan asua! :)

3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Voih ja oih...toivotan lisää kärsivällisyyttä...Mutta ymmärrän tilanteen. Joulua olisi kiva laittaa. Osa jouluistamme on vietetty pahvilaatikoiden seassa. Muutamat muuttomme ovat ajoittuneet jouluun ja se on ollut kamalaa...
Ainakin ensi vuonna kotisi on jouluisissa tunnelmissa ulkoisestikin, vai mitä. Siihen saakka, ei muuta kuin tsemppiä!

Vintage living kirjoitti...

Hei tuossa kuvassahan nuo kaakelit näyttävät ihanalta, sellaiselta vanhalta kylpylän marmorilta! Mutta voihan olla, että todellisuudessa ovat rumia niin kuin olet ollut mieltä, kuva voi vääristää. Mutta nuo putkilaatikot olisivat saaneet jättää pois, olisivat vaan maalanneet putket valkoisiksi, olisi sopinut paremmin kuin nuo kammottavat laatikkohärdellit...Oih ja voih, todellakin. Vaikka kyllä oma asunto on takuulla taas ihana, ei se sohvan takunen ikuisesti viehätä:) Voithan laittaa joulukoristeet vaikka uudeksivuodeksi, onhan ne muillakin vielä silloin;)

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta!:)Tosiaan, voisihan sitä sitten uuteen vuoteenkin panostaa. Putket on oikeasti kyllä paremmat noissa laatikoissa, koska niitä on kymmenkunta eri paksuista, ja osasta kuuluu pelottavia viemäriääniä, hyvä ettei hajukin leijaile. Laatikon sijainti ja mittasuhteet taas on ihan eri juttu, sen suunnitteluun olisivat voineet hiukan panostaa. Totta kyllä sekin, että ne sellaiset teollisuusmeininkiputket ovat aika trendikkäitäkin.