perjantai 14. elokuuta 2015

Lisää vaatefiilistelyjä

Punaisen paidan ostin monta vuotta sitten siskoni vauvalle Pariisista ja tossut Irlannista. Hauskaa, jos ne pääsevät jälleen käyttöön!

Jotain uutta hauskaa olen pojallekin löytänyt. Vaikka paidasta äitini onkin sitä mieltä, ettei se ole minkään näköinen, on se pojan päällä tosi söpö. Ainaskin mun mielestä :D

Oravakengät löytyivät taannoiselta Helsingin reissultani Zarasta. Ne olivat halvat, eivätkä varmaan laadukkaimmat talvikengät, mutta ehkäpä kauppareissukäytössä ei tarvitse mitään huikeita teknisiä ominaisuuksia?

<

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

onpa täällä tapahtunut paljon sillä aikaa, kun olen ollut blogipimennossa! Onnea tyttövauvan odotuksesta! Ihania vaatteita! Juurikin samantyylisiä, joista itse pidän, mutta mieheni mielestä puen tytön, kuin minikokoisen kirjaston hoitajan :)!

Meillä alkaa nyt arki tasaantumaan myös! Kevät ja kesä ovat olleet rankkoja yövalvomisineen ja korvatulehduksineen ja mahtuipa mukaan yksi vajaan viikon mittainen sairaalareissukin, kun taaperotyttö sai rajun allergisen reaktion. Nyt ollaan kotona ja uskon, että kaikki on kääntymässä parhain päin.

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos! Hih, tuo kirjastonhoitaja ei ole tullut mieleen, mutta voi olla,että siihen nämäkin viittaavat :D Meilläkin on kesällä sairasteltu paljon, se vie kyllä koko perheen voimat!