torstai 26. helmikuuta 2015

ViimeisimpiäTämän takin tein pinterestistä inspiroituneena. Lankana pehmoinen ja kevyt Novena. Opettelin tekemään i-cord-reunuksen, mistä tulikin heti mieluisa päättelytapa.


Jälleen yksi prinsessa Estellen takki, ystävän tytölle lahjaksi. Tämä valmistui tosin jo kuukausia sitten.

Joululahjoja. T-paitojen painoon inspis täältä eli ihanan picnic Tokyon sivuilta.

Hoitopöydän pussukat.


6 kommenttia:

Tytti Matsinen kirjoitti...

Voisinpa mä muuttaa teille, ihanat verhot! Onko se Marimekon Lumimarjaa, tollasena ihanana keltaisena?! Vau.

Ja niin hyvännäköiset neuleetkin taas! Toi prinsessa Estelle kyllä vetää puoleensa, vaikka yleensä reikäpitsineuleet ei multa kauheasti luonnistukaan.

17 neliötä kirjoitti...

Ehkäpä tulet joskus kylään? :) Verhot ovat Lumimarjaa, joka on harmillisesti tuona keltaoranssina pois tuotannosta. Verhot kun ovat vähän vajaamittaiset, sillä niiden piti tulla alunperin toiseen huoneeseen. Estelle on aika helppo ja joutuisa neuloa, sen vuoksi aina suosittelen sitä kaikille. POjallekin se on mielestäni mennyt ihan hyvin, reiät näyttävät vaikkapa vehnäntähkiltä :)

Inka kirjoitti...

Ihania kuvia! Sulla on silmää kivoille neuleille, langat ja mallit sopivat toisiinsa, tykkään! :) Ja mitkä värit teidän kotona!

Tuija kirjoitti...

Kylläpä on kaikkia kivoja väriyhdistelmiä. Verhoja ihailin minäkin, vaikken lumimarjatyyppiä ole ollutkaan, niin tuon värisenä tosi nätti.

Ja sohvan möhkäleestä tykkäsin myös, me etsiskellään vanhaa, jonka sais halvalla, niin vois sitten kalliilla verhoiluttaa. Yövieraat taidetaan laittaa suosiolla patjoille nukkumaan, niin saa luvan kanssa katsella sirompaa sohvaa.

mariakos kirjoitti...

Villatakki näyttää tosi hyvältä! Teitkö sitten loppujen lopuksi etuosan resorin erikseen? Ja sitä i-cord-päättelyä täytyy itsekin kokeilla joku päivä. :)

17 neliötä kirjoitti...

Inka - kiitos!

Tuikkis - teidän suunnitelma sohvan suhteen kuulostaa hyvälle!

Mariakos - Kiitos opastuksesta i-cordin kanssa! :) loppuviimeksi päädyin ompelemaan resorin, onnistui siten helpoimmalla.