lauantai 5. huhtikuuta 2014

Base camp oli kiva sattumalta löydetty ravintola

Uusi kameranhihna! Se on aikaisempaa leveämpi, joten kameran paino ei tunnu niskassa niin raskaalta. Ja tuo konjakinvärinen nahka on vaan niin mun juttu :)
Tällaisia pyttyjä oli melkein kaikkialla. Tämä on akvaariosta, mutta hotellihuoneessamme oli samantapainen. Lämmitetylle renkaalle oli kiva istua kun tuli ulkoa. Lisäksi löytyy pesua eteen ja taakse, musiikkia, huuhteluääntä ja muita säätömahdollisuuksia :D

Ruokakaupat tarjosivat vähän eri juttuja, kuin mihin kotona on tottunut.'
Tässä vielä muutama satunnainen matkakuva!
Reissun jälkeen on monesti kysytty, miten se matkustaminen sujui raskaana ollessa. Kokonaisuutena loppujen lopuksi aika ok, eikä Tokioon olisi taaperon kanssa yhtä helppoa mennä, mutta en ehkä suosittelisi muille odottajille enää siinä vaiheessa raskautta. Toisaalta itse olin niin älyttömän huonovointinen pitkään, enkä kyllä reissussakaan oksentamiselta välttynyt, mutta sentään pystyin jo nauttimaan olemisestani. Ikävintä oli ehkä se, kun ennen reissua jännitettiin, aiheuttaako raskauteen liittyvät oireiluni niin ison riskin vauvalle, että matka joudutaan perumaan kokonaan. Lisäksi se matkustaminen - ensin työpäivä, sitten bussilla Helsinkiin, sitten pitkä yölento ja junamatka kentältä hotellille odotteluineen ja vaihtoineen...olisin ollut puhki ilman masuakin. Sitten oli jotain pieniä asioita, jotka eivät tuntuneet hyvältä, jotka tosin tarvittaessa voi välttää, olivat esimerkiksi ruuhka-aika paikallisjunassa (pelkäsin että maha jää jonnekin puristuksiin) ja se, että monessa ruokapaikassa saa tupakoida sisällä (oksettava haju ja vauvallekin ikävää). Näin ollen menkää kaikki Japaniin jo ennen perheenlisäystä jos mahdollista! Se on näkemisen arvoinen paikka :)

2 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tuollainen vessa kotiinkin...:)

17 neliötä kirjoitti...

Joo, sen lämpöiselle renkaalle kelpaisi istua kylminäkin talvipäivinä!