lauantai 22. helmikuuta 2014


Tästä en ole varma ilostuinko lainkaan vai mitä...söpöt pikku pennut olivat vitriineissä myytävänä.

Loft
Tokyo Handsissa on myös mukava kahvila


Oikeanpuoleisen pinon kankaat ovat Tomatoa vastapäätä sijaitsevasta kaupasta

Kankaat Tomatosta, merkit Tokyo Handsista

Tällainen kaavakin tarttui matkaan
Kolmas päivä meni aika pitkälti shoppailun merkeissä. Kävimme Shibyan kaupungin osassa Tokyo craft guiden vinkkaamia liikkeitä Loftia (pääosin kodintavaroita, paperitarvikkeita ym.) ja Tokyo Handsia tutkimassa. Liikkeet olivat kiinnostavat, etenkin jos etsii askartelu- ja käsityötarvikkeita, joskin kangasfriikkien ei kannata laskea näiden paikkojen varaan. Shibya oli kyllä aika tajunnan räjäyttävä kokemus värivaloineen, ihmismassoineen ja kovalla soivine musiikkeineen, suosittelen! Lisäksi pysähdyimme Shinjukussa ja käväisimme yhdessä toisessa kameraliikkeessä.

Liittyen käsityötarvikkeisiin voisin tässä postauksessa mainita myös Nippori textile cityn - kävimme tosin siellä toisena päivänä kuin Shibyassa. Se on kiva kohde, jos etsii nimenomaan japanilaisia printtikankaita tai ompelutarvikkeita. Erityisen hyvä liike siellä on mielestäni Tomato, jossa kankaiden hinnatkin olivat selvästi alle Suomen hintatason. Liikkeessä on kuusi kerrosta ihania kankaita, joten nyt Lielahden Eurokankaassa käynti on vähän niin kuin yrittäisi hankkia viikonlopun ruuat R-kioskilta. Sellainen kurjempi sattumus tapahtui, että menimme vähän liian myöhässä liikkeeseen (aukiolo sinä päivänä oli tunnin normaalia lyhyempi), joten kun olin saanut vasta yhden kankaan valittua, tuli kuulutus, että liike sulkeutuu. Pieni paniikki iski! Olin sellaisessa karkkikaupassa, että luovuttaa en voinut, joten kiireellä valitsin muutamia kangaspakkoja.Trikookangaskerros jäi vähän kaivelemaan, kun sieltä en ehtinyt ostaa mitään, joka kerroksessa kun piti ostokset maksaa erikseen. Seuraavan päivänä yritimme liikkeeseen uudestaan huolimatta pitkästä junamatkasta (miettikää miten ihana mies mulla on kun suostui moiseen!), mutta liike oli suljettu ja siitä seuraavana päivänä jo palasimme Suomeen. Mutta laitoin tuohon postaukseen kuvia ostamistani kankaista, jotta jos joku on Tokioon menossa ja miettii, minkä tyyppisiä kankaita ko. liikkeessä on myynnissä, niin vähän saa mielikuvaa (printtien lisäksi löytyy muuten ihan peruskankaitakin, villakangasta, pitsiä ym...). Laitoin esimerkiksi kuvia myös Loftin ja Tokyo Handsin matkamuistoista, vaikka hurjan paljon muutakin niistä löytyy!
Kauppaan jääneet trikooneulokset olisivat olleet tätä tyyliä - jos yhtään selittää surkuani kaupan kiinni menemisen suhteen! Pitää vaan yrittää ajatella, mitä ehdin ostaa eikä sitä, mitä sinne jäi :D
2 kommenttia:

Metsänkukka kirjoitti...

Oi miten ihania kankaita!

17 neliötä kirjoitti...

Eikö! :)