keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Parin päivän päästä käsi on vapaa, joten uskoen sen olevan pian taas jonkinlaisessa neulomiskunnossa hain vähän lisää patalapputarvikkeita ihanasta Kerästä. Toinen kiva lankaliike on muuten Lankamaailma, suosittelen lämpimästi. Sen valikoima on laaja ja palvelukin oikein mukavaa.
Takassa poltettiin taas muutama klapi tässä taannoin. Mietin, että kyllä tuo takka taitaa olla meidän parhaimipia kodikkuuselementtejämme, en siitä enää luopuisi.

Talon valoisin paikka päivällä on olohuone. Nyt sairasloman aikana huomaan linnottautuneeni tänne nautiskelemaan lämpimältä tuntuvasta auringosta. On muutenkin hauska huomata, miten valo kiertää huoneesta toiseen päivän aikana.

Keittiö on edelleen vähän kesken, mutta kyllä se pikkuhiljaa valmistuu.
Lempikuppeja :)

5 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Mitä jääkaapille kuuluu?

17 neliötä kirjoitti...

ihan hyvää! kun muru tuli töistä, saimme oven kunnolla takaisin paikoilleen, eikä mitään ollut mennyt rikki. yläreunasta oli vain yksi ruuvi löystynyt ja irronnut ja siksi ovi repsahti. aika helpotus, kun ei tarvinnut takuukuitteja ryhtyä etsimään!:) tää taitaa olla samaa sarjaa kun napit, joita ei tehtaalla kiinnitetä kunnolla...näköjään kaikki ruuvitkin pitäisi itse vielä kiristää!

henna kirjoitti...

Kaunis takka! :-)

17 neliötä kirjoitti...

Kiitti :)

Jutta kirjoitti...

Voi että teillä on kauniin ja tunnelmallisen näköistä. Ihanaa että ovet ovat säilyneet alkuperäisessä kunnossa lakattunapuuna. Meillä ne on kaikki maalattu valkoiseksi ennen meitä. Vain kellarin ovi on enää toiselta puolelta säilynyt.