torstai 19. huhtikuuta 2012
Ostimme uuden (vanhan) sohvan. Tykkään tosi paljon 50-60-luvun huonekalujen siroudesta ja kauniista muodoista, tosin sitä varmaan olen jo ennenkin hehkuttanut. Kuvassa myös 12 eurolla Kontista ostettu jalkavalaisin ja hulluilta päiviltä vähän kalliimmalla ostamani klassikko. Kieltämättä käytetyissä huonekaluissa on kivaa myös se, että ne eivät ole niin tyyriitä, unelmieni uudet sohvat kun maksavat jotain lähemmäs 1500-2000 euroa (itse asiassa muutamat kolmen tonnin sohvatkin ovat aika nättejä) ja unelmieni uusi jalkavalaisin päälle 600 euroa.

Muita hankintoja taloa varten olemme myös tehneet, Hansgrohen hana on jo tilattu, ja kanttialtaan tilaan varmaankin Stalalta. Näköjään uusissakin jutuissa yksinkertaisuus miellyttää!

Mua naurattaa nämä kuvani...sohvakuvan räpsäsin aamulla kiireessä totaalin huonoilla asetuksilla, ja taustalla näkyy paitsi jääkaappi, myös wc-istuin. Ei ole olkkarin lopullinen asetelma!

6 kommenttia:

neitinomad kirjoitti...

Kanttiallasta varten kandee varmaan googlailla ihmisten mielipiteitä, nimittäin Uuden Musteen Mikko rempatessaan harkitsi sellaisen hankintaa ja joku kommenteissa vinkkasi, että on tosi vaikea puhtaanapidettävä (kulmista johtuen). Mikko kuitenkin hankki altaan ja nyttemmin kirjoitti altaasta postauksen, on kuulemma vaikea puhdistaa, jos en aivan väärin muista. Onkohan jollain merkillä helposti puhdistettava allas? Tai ehkä jollain ikkunalastalla saisi kulmistakin röhnät kaavittua?

Sohva ja valaisimet, ah!

17 neliötä kirjoitti...

Kiitti vinkistä! Itse asiassa kun tiedustelin kahdelta eri valmistajalta altaiden hintoja, kysyin myös toiselta, mikä ero heidän kahdessa eri kanttialtaassa on, ja vastaukseksi sain, että toisessa nimenomaan pyöristyssäde on hieman isompi, mikä helpottaa puhditusta. Pitää vielä selvitellä. Aika hintaviahan nuo altaat myös ovat, joten toivoisi olevan hyvä koko rahan edestä!

Liisamaija kirjoitti...

Mitkä ihanuudet nuo teidän ruokaryhmän(?) tuolit on? Siis kuvassa vasemmassa reunassa näkyvät tuolit?

17 neliötä kirjoitti...

Moi Liisukka :) Ne on kirpparilta, varmaan 50-luvulta. Mulla on niitä vain tosin vain 3, mutta aina välillä samanlaisia myydään huutonetissä ym aika edullisesti.

Emmi kirjoitti...

En ole yhtään huomannut, että olet päivitellyt blogia! Oi, niin olet ollut mielessä monta kertaa taas ihan lähipäivinä. :) Mutta ihania kuvia, katsoin oikein tarkasti kaikki. :D

Ja itse asia. Kanttiallas. Meillä on sellainen. Äitini mielestä se on rasittava ja just pari päivää sitten tokaisi, kun meillä keittiötä siivosi (uu, miks äiti olikaan keittiössä, dont remember..), että ihan vihonviimeinen allas. No, minä en ole niin jyrkkä. :D Onhan se hankalampi puhdistaa kuin pyöreämpi, mutta en ole nähnyt sitä ongelmana. Tykkään siitä, että se on iso. Ja tykkään meidän hanasta, että sitä saa sen verran kivasti liikutettua altaan nurkkiin, että ei hätää. Luulen, että seuraavankin talon kohdalla päädyn kanttialtaaseen. Mutta niitä mustia kaapinovia en ota enää ikinä! Gräyh, niiden kanssa menee hermot! :D

Terkkuja sinne! <3

17 neliötä kirjoitti...

Emmi moi! ehkäpä estetiikka vie voiton, ja kanttiallas meillekin tulee...ja elän toivossa, että tiskikoneen jälkeen tiskiallasta tarvitsee hyvin harvoin! Mustat kaapinovet ovat kyllä hienoja nekin, mutta meillä on vähän sellainen pimeä putki tuo keittiö, joten sinne ei varmaan edes sopisi niin tumma väri valon takia. Niissä varmaan näkyy sormenjäljet helpommin.