lauantai 25. helmikuuta 2012Viikko sitten olimme menossa kaatopaikalle, mutta "yllättäen" se ei ollutkaan sunnuntaina auki, joten keksimme lähteä pienelle kotiseuturetkelle naapurikuntiin. Löysimme aivan loistavan vintage-tavaroita myyvän liikkeen, jonka nimeä en uskalla mainita kun pelkään, että kaikki menevät ostamaan sieltä juuri ne asiat, mitkä me haluaisimme ostaa :D mukaan tarttui ruotsalainen Carl Thore-valaisin, pieni tarjoitin/peili saunan eteistä varten ja vanha tiikkinen puhelinhylly yöpöydäksi. Lisäksi ostimme pienen lukuvalon ja ylemmän kuvan tiikkisen kirjahyllyn takkahuonetta varten. Meistä on tullut ihan 50/60-lukufriikkejä tämän talon myötä!

Kirjahylly oli minulle ehkä pieni kompromissi, sillä olin mielessäni pitänyt visiota kirjahyllykuvan viereisen kuvan tyyppisestä string-systeemistä (meiltä jopa löytyy samanlainen tuoli), mutta välillä on pakko ajatella meidän budjettia. Vintagehylly, joka on myös tosi hieno, maksoi varmaan neljäsosan kuvan stringistä. Toisekseen tuo vanha hylly oli enemmän mieleen miehelleni ja se on tärkeä seikka myös.

Asuminen on meille tärkeä asia, mutta toisaalta on muitakin tärkeitä asioita, joten emme halunneet tolkutonta lainamäärää vuosikymmeniksi. Yritämme siis tehdä asiat niin laadukkaasti ja hyvin kuin budjetillamme pystymme, ja se merkitsee ainakin minulle, jolla on ehkä vähän(lue: tosi pahasti) kallis maku, kompromissien tekoa. Ei ehkä pysty hankkimaan hienointa, mutta jospa sen toiseksi hienoimman, vaikka se tylsää onkin. Toisaalta jos jonkun hieman vähemmän tärkeän asian ostaa vähän rumempana/halvempana, voi sitten panostaa johonkin näkyvämpään ja tärkeämpään asiaan. (toivottavasti mies ei muista tätä sitten kun taas olen kinuamassa jotain kallista vähemmän tärkeää :D)

Kävimme muuten syömässä täällä. Tosi kiva paikka!

Ei kommentteja: