sunnuntai 16. tammikuuta 2011Sain valmistumislahjaksi lahjakortin lempikauppaani Design Boulevardiin ja pitkällisen pohtimisen jälkeen päädyin Fermin torkkupeittoon. Ihastuin siihen ensi silmäyksellä jo kauan sitten, mutta en olisi varmaan raaskinut ostaa ilman lahjakorttia. Nyt se on minun, jee!

I got a gift card from my friends to my favourite shop Design Boulevard when I graduated. It took a long to choose what I'd like to buy with it, but I ended up to a Ferm living blanket. I love it!

2 kommenttia:

scaredy-cat kirjoitti...

Tuo on kyllä hieno! Pohdin tässä yhtenä päivänä samanlaisen neulomista (tai sellaisen, jossa on sama kuvio), mutta taitaisi minulla jäädä ikuisuusprojektiksi...

Kävin kesällä Lewisilla ja Harrisilla, ja koska poikaystävä halusi tislaamolle, myös Skyella. Viikko on vain aivan liian lyhyt aika... Paikasta toiseen siirtyminen riippuu kuitenkin lautta-aikatauluista.

17 neliötä kirjoitti...

Minäkin ajattelin ensin itse neulomista - lopulta päätin, että neulon korkeintaan tyynynpäällisen. Olen vähän huono isojen käsityöprojektien loppuun asti tekemisessä. Ensi kesänä on myös haaveissa uusi Skotlannin reissu. Skyen saarta olen katsonut vähän sillä silmällä. Pitää tutkia myös muita mahdollisuuksia!