tiistai 21. joulukuuta 2010Valokuvakirjani tuli viime viikolla. Oikeastaan olin lopputulokseen tosi tyytyväinen, painolaatu oli hyvä ja kirja muutenkin laadukkaan oloinen. Eli hyvä hinta-laatusuhde, vaikka alkuun Photoboxia epäilinkin :) Suosittelen lämpimästi mattakantta, jos siis valitsee kovan kannen valokuvalla, se on tosi kiva! Kuvissa on pari pimeässä olkkarissa otettua pikaräpsyä valmiista kirjasta.

4 kommenttia:

Pai kirjoitti...

Ooo, näyttääpäs todella hyvältä nuo pikaräpsyt! Minun piti tehdä reilireissusta kuvakirja, mutta se sitten jäi ja jäi...

17 neliötä kirjoitti...

Oli minullakin tässä osa yli kahden vuoden takaisia kuvia. Oikeastaan vanhimpia kuvia oli kaikkein mukavin sitten katsella kirjana, kun oli jo vähän ehtinyt unohtaa ne.

Nimetön kirjoitti...

Hei, löysin tieni blogiisi ja pidän kovasti, sinulla on ihana koti ja hienoja kuvia!

Minun pitäisi myös tehdä valokuvakir(joj)a, blurbilla ajattelin moiset väkertää, kukahan mahtaisi lahjottaa tarpeeksi aikaa ja tarmoa. :)

Black on White kirjoitti...

Näyttää muuten oikeasti tosi hyvältä! Olen teetättänyt ainoastaan yhden kuvakirjan, muistaakseni Ifolorilla, ja se ei ollut kovakantinen. Pitäisikin taas kaivella kuva-arkistoja...