torstai 11. marraskuuta 2010

Pimeää!


En ole arkisin koskaan kotona silloin kun on vielä valoa kuvaamista ajatellen, mutta en malta odottaa viikonloppuakaan, kun taas sain innostuksen päivittää blogia. Ensin ajattelin postata eteisestä kuvia, mutta jotenkin tässä hämäryydessä nurkat näyttävät nuhjuisemmilta kuin päivänvalossa. Luulisi sen kyllä olevan toisin päin. Lisäksi rikoin vahingossa toisen ikean pöytävaloistani, joten pimeys täällä sisälläkin vain lisääntyy. Lampun säpäleiksi saaminen on niin äärettömän helppoa, että taidan sittenkin unohtaa ikuisesti haaveet Yki Nummen Modern Art-valaisimesta, eli ikeasta vain uusi kympin lyhty tilalle. Toheloiden ei kannata sijoittaa lasidesigniin :D

Asunnossani on harmillisen vähän pistorasioita, joten olin innosta piukkana, kun löysin kuvan jatkojohdon Design Boulevardista.

6 kommenttia:

Sitä jotain kirjoitti...

Toi jatkis näyttää ihan samanlaiselta, kuin ne Nudin jatkojohdot. I like it!

Vintage living kirjoitti...

Inhoan jatkojohtoja, tai johtoja ylipäätänsäkin. Varsinkin tietokoneen johtoja. Mutta toi jatkis on kyllä mainio:D Tulee mieleen meidän Ahvenanmaan talon imuri! (se ikivanha putki-imuri, joka simahti vähän ennen pois muuttoa, sen varsi oli sellainen kangaspäällysteinen).

Kuukki kirjoitti...

Vitsin hieno jatkojohto! Mulla on kaikki niitä tylsiä valkoisia ja niitä on PALJON ;-(

17 neliötä kirjoitti...

Sitä jotain - jatkis taitaa muuten olla Nudin :)

Vintage - kun etsin uutta imuria, ihastuin yhteen, jossa oli juurikin tuollainen putki. Se oli kuitenkin hinta-laatusuhteeltaan huonompi, joten oli pakko kuunnella järjen ääntä ja valita toinen.

Kuukki - joo, eipä niitä ilman pärjää!

Amelia kirjoitti...

Modern Art on muovia, joten rohkeasti vaan sen hankintaan. On kestänyt meillä viisi tenavaa :)

Nimetön kirjoitti...

Munki piti tulla sanomaan että Modern Art on muovia, ja näyttää hyvin kestäneen ainakin ystävälläni jolla on vilkkaat kaksospojat...