tiistai 16. joulukuuta 2008

Yllätys

Tampereen uutuus tänä vuonna on joulutori. Aika symppis mielestäni, ja parasta siinä on se, että se palautti modernisoidulle Keskustorille Viistokadun!

Paras yllätys tänään oli paketti Irlannista. Hymy meni leveäksi kuin päiväntasaaja, kun avasin työnantajani lähettämän joululahjan.
Nettiongelmien vuoksi pahoittelen harvoin tapahtuvaa päivittelyä ja kommentointia...

13 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Muistan myös käyneeni Keskustorilla joulutorilla, mutta en tiedä oliko ihan tuollainen silloin. Aika nostalgisen näköinen, tulee Taina Tomera mieleen. Oliko ihania huivipäisiä tukevia torimummoja yhtään myymässä polkkakaramelleja?

Hauskaa, että muistivat paketilla:)

Nimetön kirjoitti...

Mielenkiintoisen näköinen paketti, mitä sieltä löytyi? En oikein hahmota muuta kuin tuon jonkun eläimen, onko se lammas?

Elina kirjoitti...

Joulutori näyttää ja kuulostaa kivalta, toivottavasti siellä kauppa käy. Olen ollut siskoni kanssa kolmena viime lauantaina eräissä ulkona puistossa järjestettävissä joulumyyjäisissä myymässä askarruksiamme, on aika kylmää touhua seisoa monta tuntia ulkona varsinkin jos sattuu satamaan vettä kuten viime viikolla, jolloin asiakkaatkaan eivät oikein viihdy ostoksilla... Mutta kivaa se on silti ja vielä yksi lauantai edessä torimyyjän arkea! :)

17 neliötä kirjoitti...

vinatge living - nuo mökit ovat uusia, kaupungin tilakeskuksen suunnittelemia. Polkkakaramelleja saattoi olla, mutta huiveista en ole varma...

Tuikkis - siellä oli kaksi käpyä, suklaata, Dublinin kartta, pehmolammas, joulukortti ja irlantilainen kansanmusiikki-cd, sellainen tanssimiseen sopiva :). Epäarkkitehtonisin arkkitehtitoimiston joululahja, mitä tiedän :D aivan huippu.

Ekub - kauppa on kai käynyt hyvinkin,myyjät ovat valitelleet, että myytävät ovat loppumassa :)

Merja kirjoitti...

Olipas mukava ylläri entiseltä pomolta.

Joulutoreja saisi olla joka kaupungissa. Ja ehdottomasti mummoja siellä myymässä.

Sanna kirjoitti...

Joulutori on kyllä aika hauska, pakko myöntää. Tulee mentyä siitä nyt melkein päivittäin ohi. Silti ehkä olisin kaivannut, että se olisi tullut johonkin muualle, missä olisi ollut tunnelmallisempaa. En silti keksi muuta paikkaa.... :)

Tiina Tee. kirjoitti...

Pomosi kuulosti hauskalta jo Irlanti-postaustesi aikaan! Varmasti ilahdutaa tuollainen lahja :)

Hilja kirjoitti...

Mäkin tykkäisin ulkomaanpaketista josta löytyy käpyjä (tai kiviä). Tosi kivan paketin sait!

Marja kirjoitti...

Hulppean paketin sait! Nuo kävyt kruunaavat kaiken. :)

17 neliötä kirjoitti...

Merja - tuolla taisi olla enemmän nuoria tyttöjä kuin mummeleita...

Sanna - luulen, että torilla nimenomaan yritetään tuoda tunnelmaa...mutta jos katsoo silleen mukavasti kohti vanhaa kirkkoa ja teatteria, niin kivalta näyttää! Vaikka kyllä tallipiha voiton tunnelmallaan.

Kuukkeli, Hilja ja Ilona - paketti oli oikeasti ihan tosi kiva yllätys :)

Nimetön kirjoitti...

Kivan näköiset markkinat entisessä kotikaupungissa..
Helsingin Tuomaanmarkkinoista, jotka järjestetään Espalla, tuli mieleen, että Tampereellahan Hämeenpuisto olisi tunnelmaltaan vastaavantyyppinen ympäristö. Hämeenpuisto kaipaisi minusta jonkinlaista piristystä. Olivat kyllä istuttaneet uusia puita sitten viimenäkemän, mutta muitakin uusia tuulia voisivat järjestää..siellähän olis mukava kuljeskella höyryävä glögikupponen kourassa katselemassa käsityöläisten tuotoksia...eikö? Jokin tapahtuma toisi elävyyttä siihenkin puistoon, nyt se uinuu unohdettuna.Eikä se kaukana keskustasta ole. Jos tapahtuma olisi vakiintunut esim. joku joulun avaus tms. ihmiset varmasti tulisivat sinne.
Keskustorin uudistus autiutti toria mielestäni liikaa, tyhjä kenttä kuin parkkipaikka, ei puun puuta..eihän sellaisessa tyhjyydessä viihdy :)
-mesimarja

17 neliötä kirjoitti...

Mesimarja - tuo olisi kyllä loistavaa! Myös sen vuoksi, että hämeenkadun sen päädyn imagoa haluttaisiin nostaa(ja minä tietysti kotinurkkiani). Lundissa asuessani kävin vähän vastaavalla puistokadulla ulkoilmakirpputorilla, joka keräsi paljon väkeä, vaikkei ollutkaan kaupungin keskeisin paikka. Kaikissa vanhoissa Tampere-kirjoissa Hämeenpuisto on esitelty arvokkaana puistoalueena, mielestäni siinä olisi edelleen potentiaalia vaikka millaisen tapahtuman näyttämöksi.

17 neliötä kirjoitti...

Mesimarja - ja vielä lisäys, yhdyn mielipiteeseesi Keskustotorista, oli sen uusi arkkitehtuuri miten hienoa designia tahansa!