tiistai 23. joulukuuta 2008

Joulu saapi tulla, ehkä jopa valkeanaEilen aamulla oli pakko myöntää, että olen sittenkin onnistunut poimimaan itselleni talviflunssan juuri jouluksi. Olen kuitenkin sitkeästi sinnitellyt töissä ja ostanut loputkin lahjat. Joulusiivouksen teen sitten joskus myöhemmin. Töiden jälkeen löytyi postin tuoma kiva yllätys, julkaisu, jossa on piirtämäni kuva! Olin toissakesänä mittailemassa vanhoja rakennuksia, jotka sitten dokumentoitiin piirtämällä mittakaavaan ja tussattiin näteiksi.
En tiedä, johtuuko se tästä taudista vain muuten vain vuodenajasta, mutta mielessä pyörii menneen joulun asioita. Miten pyhät meni nieleskellessä sitä, ettei kahden ihmisen haaveet ole koskaan samat. Tai miten voisikaan, jos ei niitä edes kerro toiselle. Sen vuoksi en tänään keksi arvokkaampaa sanottavaa, kuin huomion, että harva asia on niin turha, kuin riita, josta sen toinen osapuoli ei edes tiedä.
Siksipä toivotan teille kaikille rauhallista ja rentoa joulunaikaa!

1 kommentti:

Merja kirjoitti...

Voi miten kaunis rakennus.. ja hieno on piirustuksesi!

Niin, asiat olisi aina hyvä sanoa ääneen, jos on jotain sanottavaa siis. Mutta toivon että voit heittää liian mietiskelyn syrjään ja nauttia kuitenkin tästä joulusta. Kaikkea ihanaa ja tunnelmallista toivon tähän jouluusi!