maanantai 13. lokakuuta 2008

Pariisin mobiileja


Minkä näistä valitsisit? ;)
What is your choise of these vehicles in Paris?


17 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Toi musta mini, joka on saanut parkkisakot.

maijja kirjoitti...

Otan yhden jokaista, kii-toos!

Nimetön kirjoitti...

Toisiksi viimeinen kuva eli Fiat 500. Ehdottomasti

Tiina Tee. kirjoitti...

alimman kulkupelin voisin ottaa. Minulla oli monta vuotta skootteri. Sain sen 15-vuotis-lahjaksi. Isä otti mukaan kauppaan, että "saan valita". Mutta ei kelvannut minun valintani, sellanen vintage-tyylinen. Piti olla enemmän tehoa! No, kun malli minulle näytettiin niin ilmoitin sitten, että punaisena kiitos. Vaan sepäs ei kelvannut pikkuveljelle, joka ajatteli myös tulevaisuudessa sillä ajelevansa. Lopulta minua tarvittiin kaupassa vain siihen, että sovitettiin sopivan kokoista kypärää.

17 neliötä kirjoitti...

vintage living - jos muistan oikein, se ei ollut parkkisakkopaperi, vaan jonkin sortin pysäköintilupa. Mutta mineissä on tenhoa! :)

maijja - joo! Pariisissa näki aivan uskomattoman paljon hienoiksi kunnostettuja menopelejä, siellä ei brassailtu koolla, vaan tyylillä.

anonyymi - se olis mun valintani kanssa, vaikka minifani olenkin. Mutta se eka kuva, sininen auto, on myös Fiat 500L. Tekeekö se L siihen jotain lisää? Mitä se tarkoittaa? Vai onko se ihan sama malli tuon toisen Fiatin kanssa?

kuukkeli - no höh. Olisi ollut reilua, että vanhemman sisaruksen oikeudella olisit saanut edes värin valita.

Sanna kirjoitti...

Skootterin! Ihanan urbaani ja tyylikäs. Huippuja kuvia!

Merja kirjoitti...

Fiiu on tosi suloinen. Skootterillakin voisin päristellä.

17 neliötä kirjoitti...

sanna - skootterikuvia olisi ollut enemmänkin, mutta jotenkin tuo turkoosi oli kaikkein retroin.

Merja - se on varmasti söpöimpiä Fiateja, mitä on olemassa.

Malla kirjoitti...

Minäkin ottaisin tuon toiseksi viimeisen kuvan auton, oliko se sitten se Fiat (minen tiedä autoista pätkän verta...). Niin yksinäisen näköinen että pakkohan se olisi mukaan ottaa!

Nimetön kirjoitti...

Ehdottomasti tuon ensimmäisen eli Fiat 500:n. Sellaisella ajelin kesällä 2 viikkoa Sisiliassa poikaystävän kanssa. Upeaa! Toiseksi viimeinen ei mielestäni ole Fiat 500, näyttää enemmän Miniltä, mutta tällä autotuntemuksella en mene vannomaan...

-Elsa

17 neliötä kirjoitti...

malla - joo!

Elsa - jos sinulla olisi blogi, vaatisin sisilia-valokuvia näytille! Kuulostaa huippukivalta reissulta. Saako sellaisia Fiateja vuokrattua? En osaa kyllä nyt itsekään sanoa, mikä se toiseksi viimeinen auto on, yritin vertailla logoa, lamppuja, ym, mutta voihan olla, ettei se ole minikään, vaan joku ihan muu merkki.

Olina kirjoitti...

Toi tokavika! Tokavika mulle! IHANA!

Nimetön kirjoitti...

Blogia ei valitettavasti ole ja kuvat on vain omalla koneella. Sisilia on upea paikka, suosittelen. En tiedä saako niitä vuokrattua. Matkakumppanini on sieltä kotoisin, joten huristeltiin hänen isänsä autolla, vuosimallia -70. :)

-Elsa

Nimetön kirjoitti...

Elsa: Kyllä se tokavika on juurikin Fiat 500. Musta auto ylempänä on mini. Minissä esim. iso etusäleikkö ja muotoilu muutenkin erilaista. Fiat 500:n eräs yksityiskohta on eteenpäin aukeavat etuovat. Näkyy kuvassakin kun kahva on etureunassa.

Nimetön kirjoitti...

Eipäs muuten olekaan Fiat 500 tuo, kovasti vaan saman näköinen

Nimetön kirjoitti...

Eli tyyppi on Fiat 600

17 neliötä kirjoitti...

J:lle kiitos, kun selvitti Fiat-visan! :) Musta tuntuu, että kestosuosikkini minin edelle menevät nuo Fiatit, etenkin se 600. Niistä tulee ainakin vähemmän mieleen Mr Bean ja päähän tungettu kalkkuna ;)

Olina - mistäköhän niitä saisi?!

Elsa - Toivottavasti tulet tänne vinkkaamaan heti, jos päätät perustaa blogin, ja laittaa niitä matkakuvia näytille :)