maanantai 28. heinäkuuta 2008

512 m


Lauantaina oli kauan odottamani naytelma Better late, jossa Frasierin John Mahoney naytteli loistavasti. Naytelma oli komedia, mutta aiheena oli vakavammat asiat, avioliitto, pettaminen, syyllisyys, lapsen tunteet siina seassa. Parhaiten mieleen jai lause "kids survive until they survive". Niin se taitaa olla...

Eilen kavimme Connemaran kansallispuistossa paivavaelluksella ja kiipesimme vuorelle. Se paikka on hienompi kuin hieno! Jos ikina matkustatte Irlantiin, niin kaykaa siella. Vaelluksen jalkeen etsin tyokaverini kanssa pienen syrjaisen lahdenpuokaman, jonne pulahdimme levien sekaan uimaan, nousuvetta kuin olisi joutunut odottamaan turhan kauan. Aluksi epailimme uintikelpoisuutta, mutta 512:sta metriin kiipeamisen jalkeen se oli parhaimpia ja tunnelmallisimpia uintireissuja koskaan :)
Mutta. Talla hetkella varsin mielellani lahettasin yhden orgaanisen kill.vbs-viruksen sille nokkelalle pikku hakkerirotalle joka melkein tuhosi tietokoneeni viruksellaan. Joten nyt joudutte kuvittelemaan a:lle kaksi pilkkua ylapuolelle. Jarjestelman pelastaminen tai siis toivon mukaan pelastaminen osoittautui oletettua haasteellisemmaksi, mutta ehkapa ensi viikolla lomani jalkeen a:lle tulee taas pilkut.
Minulla on siis loma! ensiyona lennan Pariisiin ihmettelemaan Amelien kahvilaa, Moulin Rougen myllya, ja Rottatoullen kuolleiden rottien nayteikkunaa. Ja ehkapa Louvrea, puistoja ja tietysti vanhaa ystavaani, jonka siella tapaan. Palaan Belfastin kautta alkuviikosta, joten mukavaa viikkoa kaikille!


8 kommenttia:

Olina kirjoitti...

Toistan itseäni, mutta jälleen totean, että aivan upeita kuvia! Ja vielä päälläkin on seisty, huh, tuota taitoa minä ihailen=)

Ikävämpi juttu tuo viirus, toivottavasti kone tulee entiselleen!

Ihanaa Pariisin reissua! Pääsisinpä minäkin joskus Amelien kahvilaan... (Onko se siis ihan oikeasti oikeasti olemassa?)

Matkaraporttia odotellessa=)

Sanna kirjoitti...

Vau mikä päälläseisonta! :)

Vintage living kirjoitti...

Hei, siellähän on valkoinen David Brown kanssa! Täytyy näyttää pojille kuvaa! Siellä on kyllä niin hienot maisemat, onneksi ollaan tulossa sinne...hankin just pojille passit.

17 neliötä kirjoitti...

Olina - opettelin paallaseisonnan lounastauolla viime viikolla, ei se ole vaikeaa :) Yritin tanaan etsia kahvilan, mutten loytanyt...katson osoitteen, joten huomenna uusi yritys!

Sanna - kiitti!

Vintage living - jep, tonne mennaan...taytyy pohtia, tekisko sen reissun sitten sunnnuntaina, niin tulisin mukaan minakin...

Kaisa kirjoitti...

Upeita kuvia! Hauskaa lomaa!

Malla kirjoitti...

Huikaisevan kauniita maisemia. Vau.

Emmi kirjoitti...

On kyllä ihania kuvia ja ihastuttavia maisemia! Tulee mieletön haikeus sinne saarelle. Vielä kun mainitsit Belfastin, niin mä oon jo ihan vetelänä. Voi kunpa oisin ollut muuukaaanaaa... :)
p.s. Malttamattomana odottelee jo päivitystä.. :)
p.p.s. Millon nää tulitkaan takas Suomeen? :)

17 neliötä kirjoitti...

kaisa ja malla - kiitti!

Emmi - palaan syyskuun toisella viikolla :)