sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Retki vihreille vuorille


Lampaita, tönöjä, puuttomia vuoria, raunioita ja luostari...Connemara on kaunis! Tykkään kovasti tästä jännästä karun ja rehevän luonnon yhdistelmästä. Jos en keksi elämälle järkevämpää, tulen tänne nunnaksi...puutarhanhoidosta on kokemusta ja nauttisin maisemista. Liittyykö kukaan seuraan? ;)

11 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Tai sitten voitaisiin ryhtyä lammaspaimeniksi. Mä laitoin sulle sähköpostia.
Ihanat vihreät niityt. Mennään niille lepäileen;)

ksenia kirjoitti...

Mä voin liittyä!!! :) Maisemat on niin mahtavia, että niitä jaksais katsella varmasti pidempäänkin.

Olina kirjoitti...

oijjoi, mitä maisemia! Ottaisivatkohan ne osa-aikais nunnaksi tällaisen jo avioituneen.. Muutamaksi kuukaudeksi voisi hyvin tulla ihailemaan maisemia ja hengittämään tuota vihreyttä!=)

17 neliötä kirjoitti...

vintage living - lampaat on söpöjä mutta haisee. Niityt on ihania, ah jos mulla olisi loma sattunut kuukautta myöhemmin, oltais voitu yhdessä vuokrata mökki connemarasta...

ksenia - no sitten mennään! se luostari oli aivan ihana linna. Pitäis varmaan vaan ryhtyä ensin katoliseksi...en ole vaan ihan varma niistä neitsyt Mar(xxx)ia jutuista...

olina - pitäisi kysyä ;) sen paikan nimi oli Kylemore Abbey, voisin googlata...

Vintage living kirjoitti...

pitäisköhän meidän vuokrata mökki sieltä? Ihan auki viellä missä me yövytään..pidät silmät ja korvat auki, jos satut kuuleen jonkun hyvän vihjeen edulliseen ja kivaan yöpymiseen. Pojat pitää viedä noille niityille juoksemaan, onko ne kävelymatkan päässä tai pääseekö bussilla? Mua kiinnostaa enemmän rannat ja maaseutu kuin kaupungissa shoppailu. Varsinkin tän miesporukan kanssa...

17 neliötä kirjoitti...

täällä on varmaan sata B&B paikkaa, hotellia jne...että kyllä teille paikka löytyy. En vielä kovin hyvin tiedä mistään mitään, mutta kyselen työkavereilta, missä niiden sukulaiset ovat täällä yöpyneet.

Nuo kuvat ovat päivän kestävältä bussiretkeltä, joka oli sellainen pysähdytään ottamaan kuvia-retki. Mutta uskaltaisitteko vuokrata auton päiväksi? tai tietysti voisin varovasti tiedustella, josko kämppis lainaisi autoaan. Bussilla pääsee kuulemma yhteen kansallispuistoon, joten silloin ei tarvitsisi mennä ryhmän aikataululla, ehkä teidän pojille mukavampaa. Sitten olisi Aran Islands, se olisi teistä varmasti mukava paikka. Ja on täällä huvipuisto, akvaario ja ranta :) Mutta niitä ehtii myöhemminkin miettiä :)

Nimetön kirjoitti...

Muutun noiden kukkuloiden väriseksi kun katselen valokuviasi. :) Ei vaan, hienoa että viihdyt. Minusta hauskaa tuolla Connemarassa oli juuri se, että suurin osa vihreistä nyppylöistä oli pienien valkeiden pisteiden peitossa, ja kun katsoi tarkemmin, olivatkin ne lampaita.

Anioni kirjoitti...

Upeita kuvia, ihanat maisemat! Irlantiin on jostain syystä aina tehnyt mieli, kuvasi eivät kyllä yhtään helpota matkakuumetta ;)

Tiuku kirjoitti...

Huu, lampaat ovat ihania.Tänään sattumalta kävimme kotieläinpihalla, siellä kirmailivat varmasti maailman suloisimmat karitsat, vain mää muu ja möö kuului.Minäkin siis ilmoittaudun lammaspaimeneksi noille nurmille, ilolla! Vaikka ne haisee, ei sentis niin pahalle kuin hevoset tai possut...

Elina kirjoitti...

Ai mitä maisemia - ihanan näköistä! Pakko päästä tuonne itsekin joskus.

Vintage living kirjoitti...

Älä kysy autoa lainaksi, meistä kumpikaan ei uskalla ajaa vääränpuoleisessa liikenteessä:)