keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Iltakokkailua


Mansikkamoothie. Nam. Kokeilimme uutta ruokalajia ja jälkiruuaksi smoothieta. Kuuluukohan se oikeasti juoda pillillä korkeasta lasista? Eipä tuon varmaan väliä. Omistan loistavan, vanhan Komet-nimisen sähkövatkaimen, jonka ikävuosista uudet vatkaimet voivat vain haaveilla. Käyttöiältään vastaavanlaisten valmistaminen ei taitaisi olla tämän päivän kodinkonetehtailijoille kannattavaa liiketoimintaa. Se on sääli...vai pitäisikö onnellisena ajatella, että kun tavarat hajoavat, pitää ostaa uusia, jolloin raha liikkuu, talous kukoistaa, ja kaikille pienille arkkitehtityttösille löytyy töitä?

2 kommenttia:

Anna Emiliaana kirjoitti...

Kyllä ennen ole koneetkin kestävämpiä. Mummollani oli n. 30 vuotta vanha monitoimikone ja suuri oli suru, kun se hiljattain hajosi. Ei näillä nykyajan vehkeillä moisiin lukuihin päästä. Sääli. Mutta onnellinen olet, kun saat tuollasella vatkata.
Minä en tykkää smoothien juomisessa pillistä, mutta korkeasta lasista kyllä. Mutta voishan sitä toki lautaseltakin.

17 neliötä kirjoitti...

Olisi se kivaa jos koneet kestäisivät. Puhumattakaan elektroniikasta. Tietokoneeni kovalevyn hajoaminen aiheuttaisi suuren ahdistuksen. Pitäisikin varmaan tehdä varmuustallennos pitkästä aikaa...