keskiviikko 23. tammikuuta 2008

TarjottimetYksi paha ja ei niin aikuinen tapani on loikoilla sängyllä, lukea lehteä ja syödä (toivottavasti äiti ei lue tätä ja saa selville, että todellakin syön sängyssä). Aikaisemmin käytin siihen mummun vanhaa kukkatarjotinta. Siinä on lommoja, joiden vuoksi oli muutama läheltä piti-tilanne teekupin kanssa. Olin jo kauan himoinnut Hetkiä-tarjotinta, mutta sitten kun menin kauppaan,löysin pilkkukuvioisenkin, ja pilkkujahan on aina niin vaikea vastustaa. Lopulta tuskastuin valinnan vaikeuteen ja ostin molemmat. Olisin tarvinnut huviini vain yhden tarjottimen. Ehkä joku kavereistanikin haluaisi joskus tulla loikoilemaan, lukemaan lehtiä ja syömään...tai sitten vaihtelen tarjotinta...kai joskus saa ostaa jotain tarpeetontakin?

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hienoja tarjottimia! Kyllä tuollaisista tarjottimista kelpaa nautiskella purtavaa, vaikka sitten sängyllä. Itse haaveilen hankkivani ruusunnuppukuvioiset isöäidin tyyliset tarjottimet,joille kattaisin teehetken tarjoilun. Toistaiseksi en ole tullut hankkineeksi, mutta ehkä kevään myötä...

Vintage living kirjoitti...

Tuo edellisen postauksen eka talo on kuin Taina Tomeran talo, tai siis saa mut heti ajattelemaan Astrid Lindgrenin satuja ja just Taina Tomeraa. Mäkin tykkään Pispalasta! Kivat arkkitehdille sopivat tarjottimet;)

17 neliötä kirjoitti...

Joo eiks vaan! Kumman tarjottimen sä olisit osanut, jos olisit joutunut valitsemaan? Itse en vieläkään ole varma kumpi on hienompi...

Vintage living kirjoitti...

No, mun sisustustyyliähän nuo kumpikaan ei ole, vaikka hienot kyllä ovat. Valinta riippuisi siis mihin tarjotinta tarvisin, ehkä kuitenkin tuohon pallolliseen päätyisiin??