perjantai 7. syyskuuta 2007

Elokuu -hiekkaa, mittailua ja Baltian maitaJo viikko syyskuuta kulunut, ja vieläkin fiilistelen elokuun lomaani. En edes kunnolla muista, koska viimeksi olisin viettänyt niin monta viikkoa peräkkäin lomaa, tai ainakaan tuntematta itseäni laiskaksi. Nytkin olin laiska, mutta en tuntenut siitä huonoa omaatuntoa.

Yyteri on rantojen kuningas! Ensimmäinen ajatus oli, kun saavuimme Yyteriin, että olemme vuokranneet leikkimökin. Vaikka onhan sitä ennenkin leikitty tyttöjen kanssa kotia...Silti en voi kuin suositella Kokkikaksikon lomakylää, lautamökki oli pieni, mutta sympaattinen, ruoka hyvää ja rantasauna oikein nautinnollinen.

Yyterin jälkeen vuorossa oli kansainvälinen leiri, jolla mitattiin ja piirrettiin vanha kesähuvila. Työpajana toimi viljamakasiini, jossa oli näyttely lasten arkkitehtuurikasvatusleirin tuotoksista. Bensis oli oma suosikkini näyttelyesineistä. Nukuin viljamakasiinissa yhden yön, mikä olisi oikeassa seurassa lähes romanttinen ajatus, kun pohtii kaikkia mustavalkoelokuvia, joissa pariskunnat kesäkuumilla lakoavat olkikasoihin. Tällä kerralla seurana oli kuitenkin vain isäni ikäinen mies, ja hyvän moraalin nimissä nukuimme eri kerroksissa.

1 kommentti:

Vintage living kirjoitti...

Okeiokei, sait vakuutettua mut, että Yyteriin pitää päästä! Ja toi mökki on mahtava!!