torstai 5. helmikuuta 2009

Olen tosi pätevä.


Hyvää Runeberginpäivää! Sen kunniaksi esittelen pätevyyskakkulani. Niiden väriksi määritettiin tänään karpalo. Minulla on ollut tosi pätevä olo ne päässäni - kunnes kurkkasin käsilaukkuun ja kakkulat humpsahtivat päästäni suoraan sen sivutaskuun. Mutta sehän on vain säätökysymys.
Aina kerran kuussa koen suurta tarvetta leipoa. En usko, että hormonit sinänsä tuottaisivat mielitekoa leipoa, vaan pikemminkin niihin liittyvä tarve olla aktiivinen yhdistettynä makean himoon. No joka tapauksessa, himoitsin leipoa Runebergin torttuja, ja koska töissä on kiva syödä jotain yhdessä kahvitunnilla, päätin ilahduttaa työkavereita, vaikkei ollutkaan merkkipäiväni. Torttuseni nimettiin hyväntahtoisesti kuohkeiksi kolmiulotteisiksi Runebergin postimerkeiksi. Puolustauduin sillä, että 17 neliötä on hyvin pieni koti, jossa on hyvin pieni keittiö, ja jonne mahtuu vain hyvin pieni uuni, joten tortuistakin tuli melko pieniä. Siitä huolimatta kaikki olivat vaikuttuneita, että halusin heille hyvän mielen, jolloin hekin halusivat minulle hyvän mielen, sanoivat kivoja sanoja ja sainpa yhden halauksenkin. Ja juuri kun pääsin teille kertomasta hellyysriippuvaisuudestani! :) Kannattaa laittaa hyvä kiertämään!

9 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Nuohan ovat ihan loistvat lasit! Näytätä todella pätevältä. Myös leipoessa.

Marja kirjoitti...

Hienot on rillit!

Hyvän kierrättäminen kannattaa. Täytyy muistaa.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä tuo henkilö yläkuvassa hyvin paljon arkkitehdiltä, kuka lie (:
Karpalo on hieno väri, paljon kivempi kuin pelkkä punainen.

Emilka Everywhere kirjoitti...

Ihan mahtavat kakkulat!
Just tollasten lasien takia joskus harmittelen että mulla on niin hyvä näkö etten tarvii laseja. Oh boy kuink surullinen kohtalo!

Sanna kirjoitti...

Ihanan näkösiä torttuja ja hienot pokat! Piristi, kun ensin omassa blogissani raivosin.

Hilja kirjoitti...

Hienot! Tuollanen kuultava karpalonpunanen on just hieno väri.

17 neliötä kirjoitti...

Hihii..kiitos kaikille kohteliasuuksista! Työkaverit tosin olivat sitä mieltä, että arkkitehtipätevyyslasit ovat mustat, mutta arvelivat tuon punaisen sopivan paremmin minun naamaani :)

Liivia kirjoitti...

Karpalonväriset, hih...onhan ne tosiaan just karpalon väriset. Tosi tyylikkäät!!!

Vintage living kirjoitti...

Ihan totta turisit, kovin ovat saman malliset kuin mun vihreät. Hienot on!