perjantai 6. helmikuuta 2009

Voitokas kertomus

Ylituomaruus olikin vaikeampaa kuin arvasin, joten päädyin arpomaan rintsikkakertomuskilpailun ratkaisun. Aika lailla naama virneessä luin tarinat, kiva kun näitte vaivaa :) Arpa lankesi Mesimarjalle ja hänen loistavalle tarinalleen! En kyllä yhtään ihmettelisi, vaikka se pitäisikin paikkaansa, sillä patsaat ovat melko irstaita, ja joskus myös itse punastelen poikapatsaiden kohdalla.
Palkinnoksi keksin helmikuun Living etc:n, jonka kylläkin olen pari kertaa antaumuksella lukenut. Toivottavasti Mesimarja ei kuitenkaan ole sitä vielä ehtinyt hankkia. Ja Mesimarja: laitathan osoitteesi sähköpostiini? se löytyy profiilista...
Tässä vielä tarina kertaalleen:
Kaupungin siveimmät sedät ja tädit olivat jo vuosien ajan sulkeneet silmänsä ylittäessään Hämeensiltaa..Ne vähäpukeiset patsaat kun aiheuttivat pahalaatuista poskien punoitusta.Yhdessä päätettin korjata tilanne siedettävämmäksi, ja hankkia patsasneidolle edes liivit.Yön pimeinä tunteina rohkein setä kiipesi neidon kuvetta peittääkseen pahentavat näkymät, mutta neidon ja liivien kuppikoko ei täsmännytkään ja hätääntynyt setä menetti otteensa liiveistä, jotka karkasivat oksistoon ilkkumaan..Nykyään sedät ja tädit kulkevat Satakunnan siltaa..-mesimarja
Tänään on ihasteltu Liivian kortteja :)

11 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Kylläpäs ne näyttävätkin kivoilta noin aseteltuina:)

Riikka kirjoitti...

Hei, sinulla on kiva blogi :)
Laitan viestiä sinulle, koska tiedän tätä kautta tavoittavani Vintage Livingin. Minua jo montaa muuta blogifania on kohdannut iso harmistus kun huomasimme Vintage living-blogin sulkeutuneen salasanan taakse :( Kertoisitko terveiset, että iso joukko jäi kaipaamaan tuota silmäniloa ja jos vain suinkin olisi mukava päästä taas kurkkimusmatkalle sinne.
Raikkain talviterveisin,
Riikka

Riikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riikka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riikka kirjoitti...

Anteeksi, tuli sama viesti kolme kertaa *punastus*

annaliisa kirjoitti...

Hei,

Kovasti olin minäkin pahoillani sisaresi blogin sulkeutumisesta, luen teidän molempien kuulumisia säännöllisesti ja jatkaisin minäkin samoin edelleen. Miten saisin viestiä eteenpäin, että tuttua hyvää blogia kaivataan?

17 neliötä kirjoitti...

Liivia - :)

Riikka ja Annaliisa - terveiset menivät eteenpäin...sain vihiä, että kannattaa käydä kurkkaamassa blogia ystävänpäivänä :)

Riikka kirjoitti...

Kurkkimuksella :)

Kiva kiva, 14. päivää odotellessa <3

Elina kirjoitti...

Kahlasin läpi useamman postisi peräkanaa ja ihastelin uusia silmälasejasi! Omani ovat jo 3,5 vuotta vanhat eli siis aivan loppuunkuluneet eikä näillä enää näekään mitään. Mutta en vaan löydä uusia kivoja kaupoista vaikka nimenomaan sellaiset värikkäät voimakkaat muovikehykset ovat etsinnässä.

Tämä kommenttisi voisi olla omasta suustani :)
"HALUAN näyttää pätevältä, luovalta ja riittävän omituiselta. Se kuuluu asiaan, ja sillä saa uskottavuutta. Paras on, jos näyttää vieläpä hieman pelottavalta, jotta pärjää neuvotteluissa isojen setienkin kanssa."

Minä teen töitä ihan muulla (ja hyvin epäluovalla) alalla kuin mitä olen opiskellut, niin on kiva jos edes jotenkin pienesti voi olla luovan ja omituisen näköinen. Ja välillä kun sellaisia kommentteja saa että "taidat olla joku suunnittelija tai sellainen" niin sekös hivelee itsetuntoa. Ja joissain tilanteissa pelottavuudestakin on etua..! :D

Tiina Tee. kirjoitti...

Tulin tähän postaukseen ihastelemaan edellisen silmälaseja! :) Mahtavat. Ja kiitos hei tuosta kertomuskilpailusta, oli itsekin hauska lukea niitä vastauksia!

17 neliötä kirjoitti...

Ekub - toivottavasti tärppää lasien kanssa! Ostin omani Katse hinnoissa optiikalta, niillä oli iso valikoima ja myös pienipäiselle istuvia, niitä kun on vaikeampi löytää. Kyllä näistä vähän saa apua pätevyydentuntoon, vaikka toki siinä on kyse paljosta muustakin :)

Tiina Tee - kiitos! oli kiva kilpailu!