keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Oon ihan lovena......uuteen kameraan kun en edes nukkumaan malttaisi mennä pyöreänurkkaisia taloja kuvaamasta. Ja jos tarkkaan katsotte, toisessa kuvassa puussa roikkuu rintsikat!! Lähetän palkinnon (keksin myöhemmin mitä) sille, joka keksii parhaimman tarinan niiden sinne päätymiseen. Toimin kisassa itse despoottina ylituomarina. Eikä saa olla liian pitkä tarina.


Ei muita sääntöjä.

10 kommenttia:

Bluesea kirjoitti...

Kaverini sanoi sillalla: se kumman rintsikat on ekana tuolla puussa, voittaa kisan!

Ja minähän riisuin rintsikkani ja heitin ne puuhun, ja sinne ne jäivät!

Satuili Sadie

Anonyymi kirjoitti...

Tää tarina on ihan tosi:
Kaverini (3 kpl) tuli yöjunalla pohjosesta (kahdessa eri hytissä), ja 2 heistä nukkui pommiin. Kolmas herätti asemalla että tarvii saada auto ja naiset pois junan kyydistä, ja nää kaks alkaa paiskomaan kamojaan puolipukeissa junan ovesta laiturille. Onneks oli peittävät toppatakit kiskaista enshätiin päälle ;)
Jatkumona mm. nuo rintsikat lensivät ulos, ja tuulen mukana puuhun.
Loppu kuvitelmaa, alku totta. Jos haluat, voin lähettää linkin tarinaan (mutten julkisesti);)

Peanut kirjoitti...

Olen tylsä ja mielikuvitukseton, en siis kerro tarinaa. Mutta hienoja kuvia olet ottanut uudella kamerallasi. Pidän kovin tuosta funkkistalosta. Mikä kamera sulla on?

Anonyymi kirjoitti...

Oli sellainen päivä kun oli Lindexissä alennusmyynti. Ohi kävellessään Masa sai idean ostaa kuvankauniille tyttöystävälleen Paulalle oikein hienot rintaliivit Lindexin alesta, halvallakin kun lähtisi. Masa mietti päänsä puhki ottaisiko vaaleanpunaiset vaiko vaaleansiniset, kuitenkin kävi niin että lähestyvä sulkemisaika sai Masan hätääntymään ja hän otti kultakimalteiset vaaleanpunaiset. Masa paineli kassalle ja myyjä pakkasi uudet rintaliivit muovipussiin. Masa käveli kohti kotia ja muisti äkisti Paulan kehottaneen kieltäytyä muovipusseista kaupoissa. Masan kasvoille nousi pieni hienkimallus, kuinka hän selittäisi tämän Paulalle. Hän otti liivit muovipussista ja laittoi muovipussin yleiseen roskikseen ja jatkoi matkaa ostokset käsissään. Harakka Harmaja lenteli Hämeensillan ympäristössä ja huomasi jotakin kiiltävää ja syöksähti kohti Masaa. Kaikki tapahtui niin äkkiä, ettei Masa ehtinyt huomata mitään. Niin päätyivät rintsikat oksalle Harakka Harmajan galleriaan.
(Sori, innostuin)

Hilja kirjoitti...

Joku hupsu tyttönen leikki ritsaa rintsikoilla ja ampu ne puuhun.

Sanna kirjoitti...

Kaisa oli saanut elämänsä ensimmäiset rintaliivit uuden vuoden jälkeen ja esitteli niitä koulun pukukopissa Iidalle. Niiden valinnassa oli auttanut myyjä äidin seisoessa sovituskopin verhon takana. Iida ei tiennyt mitä sanoa. Iidalla ei vielä kasvanut tissejä eikä hän muutenkaan muistuttanut sitä tyttöä, joka oli piirretty biologian kirjan sivulle numero 47. Poikaystävä haaveetkiin saattoi haudata siis saman tien. ne pitivät vain niistä meikkipossuista rintaliivipelleistä tytöistä, jotka polttivat tupakkaa pyöräkatoksen alla.

Rintaliivit jäytivät Iidan mieltä. Jos hänellä olisi liivit, hän olisi ainakin askeleen lähempänä naiseutta. Koulun jälkeen Iida kävi ostamassa liivit keskustasta eikä siitä supermarketista, joka oli lähellä kotia ja jossa oli tutut myyjät. Hakaset oli vaikea kiinnittää ja tyhjät kupit näyttivät siltä, että niihin olisi voinut piilottaa koko omaisuuden.

Iida inhosi liivejä. Ne piti aina pukea päälle koulun vessassa ja riisua koulun vessassa. Kotona hän ei niitä kehdannut käyttää. Liikuntatunnilla hakaset aukesivat ja liivien olkaimet valuivat käsivarsia pitkin. Iida sulloi tunnin jälkeen liivit repun etutaskuun. Hämeensillalla Iida päätti, että hän on ihan yhtä hyvä tyttö kuin muutkin, oli liivit tai ei ja viskasi ne tuulen mukana menemään.

Anonyymi kirjoitti...

Kaupungin siveimmät sedät ja tädit olivat jo vuosien ajan sulkeneet silmänsä ylittäessään Hämeensiltaa..
Ne vähäpukeiset patsaat kun aiheuttivat pahalaatuista
poskien punoitusta.
Yhdessä päätettin korjata tilanne siedettävämmäksi, ja hankkia patsasneidolle edes liivit.
Yön pimeinä tunteina rohkein setä kiipesi neidon kuvetta peittääkseen pahentavat näkymät, mutta neidon ja liivien kuppikoko ei täsmännytkään ja hätääntynyt setä menetti otteensa liiveistä, jotka karkasivat oksistoon ilkkumaan..
Nykyään sedät ja tädit kulkevat Satakunnan siltaa..
-mesimarja

maijja kirjoitti...

No siis kaikkihan alkoi siitä, kun taikamies huomasi - paitsi osaavansa lentää - myös kiinnostuvansa naisten vaatteisiin pukeutumisesta. Tämän outouden lisäksi hän piti taitojensa esittämisestä, ja siksipä piipahti aika-ajoin lentelemässä fiineimpiin hamosiinsa verhouteena.

Mutta voi ollakaan sitä päivää, kun tuuli oli hillitön ja viima vertaistaan vailla: sää tarttui taikamieheen riipien vaatekappaleen kerrallaan. Joku savupiippu sai suojakseen korean hameen, kadunreunaa koristaa korkokenkä, muuan puu sai kantaakseen kauniit rintaliivit ja taikamies - nolo ja riepoteltu taikamies - lenteli nakuna naistenvaateosastolle.

Anioni kirjoitti...

Ihan oikeastihan siinä on bikinin yläosa, jonka viehkeä neitopatsas on heittänyt yöuinnin jälkeen koivunoksaan kuivumaan ;) Nuo patsaat heräävät tiettyinä öinä eloon, nääs.

17 neliötä kirjoitti...

:D :D :D Nämähän on aivan loistavia! Olen nauranut vedet silmissä. Päätin, että kisa ratkeaa perjantai-iltana.


Peanut - kamerani on Pentax k200d. Minäkin tykkään siitä funkkistalosta!