lauantai 5. tammikuuta 2013

Reilu kuukausi sitten meillä oli ensimmäinen hääpäivä! Sen kunniaksi matkasimme Porvooseen, joka osoittautui lumituiskuineen sopivan romanttiseksi lomakohteeksi. Olin varannut meille huoneen hotelli Onnista, jonka henkilökunta oli mukavaa ja ruoka hyvää eli lämpimät suosittelut minulta, jos sinnepäin päädyt matkustamaan ja tarvitset yöpymispaikan. Koska muut hotellin asiakkaat olivat samaa pikkujouluporukkaa, saimme ilman erillistä maksua yöpyä hotellin sviitissä, joka on kuvassa tuo pieni mökki oikealla.

We had our first wedding day so we decided to do something special and travelled to Porvoo. We found a really nice boutiquehotel Onni (means happines) with a suite in that little cottage in right.

Meillä oli ennen joulua kuukausikaupalla ollut mieletön sekasotku kotona, joten siisti hotellihuone tuntui aika paratiisilta. En ehkä sisustaisi kotona ihan samanlailla kuin tuo hotelli on laitettu, mutta hotelliksi kaikki  tilat näyttivät persoonallisilta ja tyylikkäiltä ja lisänsä viihtyisyyteen loi tunnelmallinen rakennuskanta vanhan kirkon ympärillä. Tai ainakin ne harvat hotellit, joissa olen aiemmin yöpynyt, ovat olleet aika perussettiä sisustukseltaan.

And this is the suite where we slept. Quite stylish to be a hotel room in my opinion!

Matkan kohokohta, eipä siitä enempää :)

Bath...Sviittimme päivän valossa
our suite, love it!

a little chocolate factory


Hotellin aamiaispöytä
 breakfast at the hotel
Jouluinen ostoskatu Porvoon keskustasta

And this is the center of the old city...shopping streets had many small boutiques  with nice christmas decorations and it also had snowed only a day before so the atmosphere was like an illustration from Astrid Lindgren´s story books for children. If you ever come to Finland I think I would highly recommend this city to visit!  and the hotel we stayed wasn´t bad either!

2 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Vanhempani ovat yöpyneet tuossa samassa mökissä viime kesänä ja kehuivat sitä myös. En ole pitkään aikaan kommentoinut, joten samalla täytyy kehua teidän keittiön kaappeja ja muita remontin tuloksia. Kotinne näyttää upealta!

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos kommentista ja kehuista! Keskenhän vielä moni juttu on, ja niitäkin löytyy, jotka tyylistämme eivät tykkää, mutta itse nautimme kovasti kaikesta, mitä valmiiksi saamme :) Kiva kuulla, että muutkin ovat löytäneet hotelli Onnin!