sunnuntai 6. tammikuuta 2013


Sain lopultakin kursittua kokoon neuletyynyn, joka on ollut työn alla jo varmaan yli kaksi vuotta. Välillä jotkin käsityöt ovat sellaisia, että niistä tulee jonkinlaisia täytetöitä, joita tekee vain silloin kun mitään kiinnostavampaa ei ole kehitteillä. Ennen kuin tajusin, että höyryttämällä neule tasoittuu, ajattelin tämän jäävän ensimmäiseksi ja viimeiseksi kuvioneuleeksi. Tällä hetkellä oikeastaan juuri kuvioneuleet ovat kaikkein inspiroivin neulomisen laji! Uusia ideoita putkahtelee mieleen vähän väliä. Joulun pyhien jälkeen olemme pitäneet vähän taukoa remontista, joten on ollut aikaa puuhastella myös muita juttuja ja huomaan, miten rento olotila vapauttaa ajatuksia muuhunkin kuin turhanpäiväiseen stressailuun.

I made a pillow!

Tällainen tuli. Malli on tällä kertaa ihan ikioma. Tosin tämän tapaista kuviota on kyllä paljon pinnalla ja muutenkin kolmio on aika universaali juttu eli sinänsä tavallaan kopio tämäkin.

Olisipa muuten mukavaa, jos kevään valoisat päivät olisivat pian keskuudessamme, sillä kuvaaminen on kivaa, mutta valoa kaipaan. Masentaa nämä tuotekuvaukseni illan hämäryydessä!

Viime talvisissa häissämme innostuin valtavasti jouluruusuista, mehikasveista, intiaanililjoista ja muista kukkivista kasveista. Kevään aikana koitan selvitellä, mitä niistä ja muista suosikeistani onnistuisin kasvattamaan mahdollisesti itse ulkona.

I´m excited about next summer and dreaming about all the pretty flowers that I could grow in our garden.

4 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Kerrassaan ihana tyyny. Meillä on muuten ihan samanlaiset tuolit kuin tuo oikeanpuoleinen :).

17 neliötä kirjoitti...

Kiitos :) Ostin tuon tuolin huutiksesta, ja sitten työkaveri teki siihen uuden verhoilun, jouset ja kaikki. Olen seuraillut, josko toinen löytyisi joku päivä tälle kaveriksi. Vaikka kyllä tuo kuvassa vasemmalla olevakin välttää.

pievauja kirjoitti...

Somebody is getting profesional in knitting? :D Love your pillow, I am busy with one blanket since August, but it's made of separate triangles, so takes too long to make it :)

And I believe you will have te most beautiful garden in whole neighbourhood!

17 neliötä kirjoitti...

haha, not yet a professional but I challenge myself with different kind of knits all the time...I actually was making that pillow for two years! Somehow I wasn't inspired of knitting it but now during christmas season I finally finished it :) it works quite nicely in our brand new work/fireplace room! Hmm...maybe I should ask second opinions from you two landscape architects how to arrange things in our garden! :)