torstai 29. tammikuuta 2009

Pohjoiseen vol.2

Huomenna teen uuden reissun Oulun seudulle, sillä vaihto-opiskelukaverini tulee käymään toisella vaihtarikaverillani! En ole nähnyt tätä heppua kolmeen vuoteen! Nyt vasta tajuaa, kuinka ikävä sitä onkaan. Oikeastaan ikävä koko paikkaa, koko aikaa. Hippikämppääkin. Ihan kaikkea sitä (paitsi isännöitsijäAdnania, Emmi tietää).

Yritin etsiä cd:n jolle silloin poltin kaikki valokuvat, mutten löytänyt. Sitten muistin laatikon paperiversiokuvia, ja voi että, pääsi melkein itku, niin lämpimiä muistoja sieltä löytyi. Kuvista tuli mieleen tapahtumia, jotka jo miltei olin unohtanut. Kasvitieteelliseen meidän asunnosta Z:n pelastama perhonen, Emmin ja minun leipomiset (ei ihme, että olin vähän isompi silloin), Louisianan retki, perhekuva koko Stora Södergatanin poppoosta punaisessa olohuoneessamme.

Blogimaailmasta löytyy muitakin Kämppisihmisiäni. Pievauja Grybaujan M on reipas arkkitehtinainen Liettuasta.

Kivaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

Malla kirjoitti...

No mutta teretulemast tänne pohojoseen! Toivottavasti reissu on mukava.

Hippikämppä näytti hienolta!

Sanna kirjoitti...

HaUsKaA MaTkAa!

Hippikämppäsi näytti ihastuttavalta! Ja tosiaankin -mikä sisäpiha!

Hilja kirjoitti...

Ihana hippikimppakämppä!:) Erityisesti keittiö on ylisuloinen.
Tommosesta aina englantilaisia sarjoja/elokuvia tms katsellessa haaveilen, että vois katsella ikkunasta ulos kun tiskaa.

Hauskaa matkaa!:)

Olina kirjoitti...

On kyllä huimaa tavata ihmisiä, jotka ovat olleet tärkeitä ja läheisiä jossain elämäntilanteessa, pitkän ajan jälkeen... Ja hippikämppä, siinä on sitä jotain, joka olisi ollut hauska kokea, silloin joskus, villissä nuoruudessa... ;D

Hauskaa matkaa!

p.s. Blogissani on sinulle pieni haaste.

17 neliötä kirjoitti...

Malla - kiitos! Joo eiks olekin aika hieno! Tätä nykyä se talo on rempattu, eikä siellä ilmeisesti asu opiskelijoitakaan...olisi hauska nähdä, millainen se on.

Sanna - kiitos!

Hilja - se on kyllä mukavaa, tiskata ikkunan edessä. Samoin oli irlannin kämpässäkin. Tosin aina ei se käytännöllisin ratkaisu.

Olina - pidin itseäni varsin onnekkaana, että kansankoti Ruotsissa oli vielä jotain niin epästeriiliiä kuin kämppämme...ja kiitos haasteesta, koitan keksiä siihen jotain :)