tiistai 22. huhtikuuta 2014

Nyt tulee taas vauvajuttuja...huomaan, että olen aika innostunut noista minivaatteista kun ei heti tule mieleen esitellä blogissa esimerkiksi omia vaatteita :D Ne vaan ovat niin söpöjä! ja vaikka meillä on tosi hyvin lainavaatteita siskon pojilta, on kiva ollut ostaa vähän jotain uuttakin ja sellaista, mikä on ihaninta omasta mielestä. Kirppareitakin olen pari kiertänyt (joskin millään ei enää jaksaisi kaupoissa kävellä) mutta niissä käytetyt vauvanvaatteet ovat jotenkin olleet masentavan nyppyisiä, muotonsa menettäneitä ja sataan kertaan pulautettuja. Ehkäpä en ole sattunut hyvään aikaan paikalle.

Ystävät järjestivät vähän aikaa sitten minulle vauvakutsut. Oli kivaa nähdä ihmisiä, höpötellä vauvoihin liittyvää ja kuulla kokemuksia. Sain myös vaippakakut (onneksi ilman täytteitä :D) ja muuta mukavaa hyödyllistä, mitä vielä ei olla osattu hankkia. Olen muuten huomannut, että kertakäyttö/kestovaippa-asia jakaa mielipiteitä tosi paljon...mielelläni säästän monessa asiassa luontoa, mutta mitä kakka-asioihin tulee, niin olen aika kammoinen. Ehkäpä siihen tottuu pienen kanssa. Tai ainakin toivon niin! :D

2 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Pulautukset, kakat, ruoanjämät ja kaikki epämääräiset mössöt, mistä ei oikeastaan tiedä mihin edellisistä ryhmistä ne kuuluvat, on asioita, joihin kyllä tottuu. Pian se ei tunnu enää ällöttävältä, että pissapatjan kuivattaa ja heittää takaisin sänkyyn. Ehkä se johtuu siitä että kyseessä on oma vauva joka on ollut omassa kropassa. Ehkä en söisi toisten lasten kuolaamia ruoanjämiä ihan niin mielelläni.

17 neliötä kirjoitti...

Kuulostaa helpottavalta...ja ehkäpä niitä eritteitä ei tule alkuun niin hirmuisen paljon kun pakettikin on pieni. Ehtii siis tottua :D Ja moni on lohduttanut, ettei esimerkiksi pienen vauvan kakka haise vielä kovin pahalle. Loppujen lopuksi ehkä jänskään eniten sitä, etten vahingossa taita vauvan niskoja vaipanvaihto-operaatiossa.