tiistai 18. helmikuuta 2014

Tuossa vasemmalla myytiin hyviä vartaita, nam!


Toiseen varraspaikkaan en muista koordinaatteja...sieltä löytyi kuitenkin jonkinmoinen englanninkielinen menu. Kanaa. possua ja siitakesieniä, herkkua oli!

Viikko sitten lauantai oli ensimmäinen päivä Japanissa piiiiiiitkän matkan jälkeen. Oltiin ihan puhki! Jaksettiin kuitenkin hotellitorkkujen jälkeen lähteä valloittamaan Nakanon kaupunginosaa, josta mies oli bongannut mieleisen Pentax-kameraliikkeen. Oikein kiva liike olikin ja sen ansiosta osasimme löytää pieniä kujia, joilla kaiken lumipaljouden keskellä oli mukavan tiivis tunnelma. Täältä löytyi parhaat ruuatkin aivan juna-aseman läheltä eli hiiligrillissä paistettuja vartaita, joita elekieltä hyödyntäen osasimme ostaa. Ekana iltana tosin olimme tylsiä ja testasimme monen tutun suosittelemaa Kentucky fried chickeniä.                                                         

3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Tekikö Pentax-pariskunta ostoksia Pentax-kaupassa?

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

On siinä sähköjohto poikineen..:)

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis - oi kyllä! J löysi omat tuliaisensa, ja jos lukee tämän niin voisi tarkemmin kertoa löytönsä kommenttiruutuun! Itse ostin kameraan sellaisen supertyylikkään hihnan, jossa on paitsi kangasta myös lemppariani, konjakinväristä nahkaa :)

Irmastiina - joo, tuollaisia systeemejä näki muuallakin :D