maanantai 5. elokuuta 2013
Metsän keskellä, Liettuassa, ystävämme sanoivat lauantaina toisilleen tahdon. Tai siis sama englanniksi, sillä häät olivat varsin kansainväliset ja mieheni kanssa olimme ainoat suomalaiset. Kun kaksi maisema-arkkitehtia menevät naimisiin, ei voi muuta odottaakaan, kuin että kaikki oli huikean kaunista!

Nyt on kesän reissuputki takana, joten ollaan välillä kotonakin!

In the middle of a forest our friends said yes to each other. When two landscape architects get married what else can you expect that everything is amazingly beautiful! :)

6 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Oiii jospa oisin saanut olla muuuukaaana. Kaikki niin kaunista ja täydellistä. Haukoitko yhtään henkeä, kun näit kaikki nuo ihanuudet?

Tänä lauantaina on serkkuni häät, pääsen syömään hääkakkua, edellisestä onkin aikaa jo yli vuosi, mutta sitä seuraavaa kakkukertaa ei tarvitse kauan odotella, kun seuraavana lauantaina ahmitaan taas kakkua. Voi tätä häiden määrää, olen niin innoissani!

Emmi kirjoitti...

Oi, ihana! Onnea hääparille! Olit kauniina häissä! :)

Vintage living kirjoitti...

Wau!

17 neliötä kirjoitti...

Tuikkis - kyllä se silmiä hiveli, kun näki paikan! toisaalta jo kutsu oli niin hieno, että osasin vähän odottaakin jotain tämän tyylistä.

Emmi - saatiin kämppiksemmekin naimisiin :) ja kiitos kehuista :)

Vl - eikö!

Sarppu kirjoitti...

Ihan meni väreet selkää pitkin, harvoin löytää mitään persoonallista, mutta tämä oli sitä, yksinkertaisen kaunista ja luonnollista, jotain ideoita taltioituu tästä tuonne ideapankkiini :) onnea ihanalle parille ja kaikkea hyvää.

17 neliötä kirjoitti...

Joo, oon samaa mieltä, kaikki oli jotenkin yksinkertaisella mutta kekseliäällä tavalla toteutettua. Esimerkiksi kevytpeitteistä tehdyt katokset ovat hyvä esimerkki siitä, ettei aina tarvitse hankkia kallista vuokratelttaa!

Vaikka oli näihin juhliin varmasti nähty paljon vaivaa!