sunnuntai 14. marraskuuta 2010

String-hylly on seinällä!


Eilen saatiin string seinälle, tykkään tosi paljon! Yksi kiva mies tuli auttamaan kiinnittämisessä, ja ajattelin vaivan palkaksi ja muutenkin vaikutuksen tehdäkseni laittaa vähän eineksiä parempaa ruokaa siitä huolimatta, että kokkaus päättyy yleensä siihen, että olen sörssännyt suojapaperin lihapullataikinaan mukaan, saanut kastikkeen kokkareiksi, polttanut jotain pohjaan, laittanut liian vähän/liian paljon/en lainkaan/vääriä mausteita. Soitin vielä siskoltakin vinkit maksimoidakseni onnistumisen ja olin aika tyytyväinen itseeni, kunnes siinä vaiheessa kun vieras kyseli ruokalajin nimeä, tiputin vahingossa koko satsin kanafileitä ympäri keittiön lattiaa. Jotenkin en ollut edes yllättynyt pyyhkiessäni kanoja matosta.

Syötiin sitten grillillä. Tässä blogissa ei siis todellakaan jaeta ruokaohjeita, mutta mielellään otetaan niitä vastaan! Edellistä postausta ajatellen voisin ehkäpä nimetä blogini uudestaan: "things that I have destroyed".

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Tunnen suurta myötätuntoa sinua kohtaan, sillä mullakin on peukalo keskellä kämmentä kun pitäs ruokaa valmistaa. Onneks tiskiltä voi ostaa valmista ja hyvää ruokaa.

Kiva, kun olet palannut ja ihania kuvia taas täällä.

tyttism kirjoitti...

Makea hylly!

Ja totta tosiaan, mäkin kutsuin yhden kivan kaksilahkeisen kotiini lounaalle, ja mun bravuurit: linssikeitto ja korvapuustit oli molemmat jotenkin vähän vinoja versioita. Kyllä mä niitä ihan sujuvasti tarjoilin, mut itseä harmitti, kun lopputulos ei ollut aivan sitä mitä se normaalisti on...

Vintage living kirjoitti...

Tuo lehti/kirjatasohan on aika mainio kun se on tuollain vinossa, niin houkuttelee tarttumaan luettavaan kun näkee kannen.

Sääli sun sapuskoitasi:( Jännittäminen saa kömpelöksi:( Ja kiire. Meillä E ryntäsi eilen vilkuttamaan papalle, kun pappa oli lähdössä ja kompastui rattikelkkaan...lensi niin hauskasti yli voltilla, että aloin nauramaan.. ja se oli vikatikki. Kaiken lisäksi E:llä oli menossa R:n kanssa juuri lumisota, ja R sattui juuri sillä hetkellä heittämään lumipallon, joka osui E:iin samalla hetkellä kun E mäjähti maahan...HUOH..lopun voin jättää kertomatta.

scaredy-cat kirjoitti...

String näyttää tosi hyvältä seinällä! Ja muutenkin pidän huonekaluistasi.

Minullakin on hymypatsas esillä, se oli pitkään kirjahyllyssä kirjatukena, mutta nyt kun asun kämppiksen kanssa ja patsaita on kaksi, ne ovat eteisessä pöydällä peilin molemmin puolin. Paraatipaikalla.

Jos yhtään lohduttaa, niin vaikka pidän itseäni melkoisen hyvänä leipojana ja ihan kohtalaisena kokkina, minullakin on päiviä kun taikinasta unohtuu jotain oleellista tai kaikki palaa pohjaan. Tarinasi nosti hymyn huulille.

17 neliötä kirjoitti...

Sanna - kiva kuulla kohtalotovereista :D

Tyttism - Yleensä parhaiten onnistuu silloin kun tekee ihan vain itselle!

Vinyage - ihan kuin aku ankasta teillä :D paitsi ei tietenkään ole hauskaa kaatua eikä saada lumpparista osumaa. Minä en edes jännittänyt tai ollut kiireessä, kanat vaan kertakaikkiaan eivät olleet niin stabiilisti käsissä. Luulenpa myös, että vieraanikin minut ja kokkaustaitoni tuntien olisi ollut enemmän yllättynyt siitä, jos olisin saanut herkkuaterian aikaan...

Scaredy-cat - minun hymytyttöni oli pitkään vanhemmilla kirjahyllyssä. Uuteen asuntoon muutettuani ajattelin, että olisi mukava omistaa joku nätti pieni veistos, ja hymytyttö tuli mieleen. Toivonpa vaan etten hajota sitäkin :D

Tuulella kirjoitti...

Vaikka postaatkin Stringistä, näen ensimmäisenä tuo sohvapöydän. Se on aivan ihana!