keskiviikko 3. syyskuuta 2008

vetten tyköViikonloppuna menen vielä uudestaan Glendaloughiin, se on niin hieno paikka, että haluan viedä sinne ystävänikin, joka tulee viikonlopuksi Dubliniin noutamaan minua Suomeen. Ja siellä on puitakin! Lehtipuita ja havupuita, tosin havupuut on istutettu niin tiuhaan, että metsän sisällä kaikki on kuollutta.

Leivoin eilen pullia, kun halusin tehdä kämppiksilleni jotain suomalaista. Mutta huh, ikinä eivät pullani ole olleet niin omituisia! Ne haisivat pahalle ja näyttivät kummallisille, jauhot taisivat olla jotain hiivaleipäjauhoja soodalla varustettuna. Kämppikset kehuivat silti koska eivät tiedä paremmasta, ja kummasti koko lasti näyttää kadonneen keittiöstä. Huomenna leivon vielä mansikkapiirakan, koska olen utelias näkemään, millaisia säilyketölkkimansikat ovat! Kämppikseni haluavat viimeisen Galwayn iltani kunniaksi laittaa ruokaa ja viettää läksiäisiäni.

Viime ajat ovat pitäneet sisällään paljon hyvästejä. Ensin, aivan yllättäen lähti toimiston slovakialainen työkaveri, sitten norjalainen harjoittelija. Dublinin kaverin näen varmaan seuraavaksi jouluna. Hassua, kun tuntuu, että vasta tämä kaikki alkoi, ja nyt jo palaan Suomeen. Silloin kun olin Ruotsissa vaihto-opiskelijana, odotin kotiinpaluuta,mutta perillä petyin ja kaipasin ystäviäni. Nyt en haluaisi lähteä, toisaalta en jäädäkään...jos saisin valita, lähtisin jonnekin kivaan lämpimään paikkaan ja aloittaisin uuden kolmen kuukauden harjoittelun ;) Ehkä tällä kertaa käykin toisin, ja olen ihan innoissani kotimaan elosta.

Tein tänään huivini valmiiksi. Kuva on vähän huono tosin.

4 kommenttia:

Vintage living kirjoitti...

Huivi tuleekin tarpeeseen kun palaat tänne, yksi aamu oli jo nollassa lämpötila! Siellä ON lämpösempi kuin täällä! Täällä tuulessa on jo sellainen kolea pohjavire, siellä oli vielä sellaista kostean nihkeän viileätä, ei tällaista luihin ja ytimiin pureutuvaa viimaa...

17 neliötä kirjoitti...

hmm...kuulostaa pahalta! Kavimme iltamyohalla kavelylla, ja lampotila oli ihan sama kuin paivalla. Sen jalkeen kun lahditte, on taallakin tosin ollut viileampaa ja syksyisempaa. Ostin Dublinista uuden takin, mutta nyt mua alkaa pelottaa, etta siella onkin liian kylma pitaa sita.

Emmi kirjoitti...

Ostit siis uuden takin? :) Minkä niistä valitsit? Mä alotin maanantaina työt ja mulla on töitä aina syyslomaan saakka. ODOTAN ensimmäistä palkkaa! voisin jo valmiiksi käydä kiertämässä kaupungin kaikki (kaksi) ostospaikkaa uusista ihanuuksista. Ja voih, sun pitää kuulla tarinat meidän Essistä! Se on alottanu Glitterissä työt ja on kuulemma onnensa kukkuloilla! Siitä lisää kun päästään taas puheyhteyksiin.. Mukavaa viikonloppua!

Olina kirjoitti...

Tarvitseeko enää edes mainita...? Maisemat täällä ovat NIIN kauniita. Edelleen. Ja huivi on hieno!

Kolme kuukautta on sellainen hassu lyhyt-pitkä aika. Tarpeeksi pitkä, ettei ole pelkkä reissu, mutta kuitenkin niin lyhyt, ettei ehdi juurtua. Luulisin.

Lämmintähän täällä ei ole, mutta syksy on ihanimmillaan aina niinä päivinä kun aurinko paistaa. Kuten vaikkapa tänään=)