perjantai 23. marraskuuta 2007

Joulukoristeita moskeijassa?


Useammassakin sisustusliikkeessä olen katsellut hauskoja lasilyhtyjä, mutta Istanbulin moskeijoissa samanlaisia on varmasti satoja. Myyköhän sama tehdas niitä niin kauppoihin kuin moskeijoihinkin?

sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Uudet tuolit

Ostin huonekalukirpparilta kolme tuolia, vaikka ei olekaan asuntoa, missä käyttää niitä...Jotenkin vain 50-luvun yksinkertaisuus muotoilussa sykähdytti. Nyt pohdin, miten päällystäisin ne uudestaan. Haluaisin pilkkuja, mutta mistäköhän löytäisin kivan värisen kankaan? Ensi kesän tullen luultavasti petsaan ja lakkaan tuolit tummemmiksi, ellei se ala tuntua julmalta alkuperäisen hengen tuhoamiselta.

lauantai 17. marraskuuta 2007

Keltaista




Luulin aikaisemmin, etten pidä keltaisesta, mutta oikeastaan se on ihan mukava väri. Ja sävystähän värimieltymykset usein ovat kiinni, ei niinkään itse väristä. Vuokra-asuntoni kylpyhuoneen laatoitus on lopultakin alkanut, ja näin ensimmäisen kerran, millaiset laatat sinne on tulossa. Ehkä jotain, mikä näyttää vauvan vaipan sisällöltä marmoroituna. Ei ihan ruskeaa, mikä on yksi suosikkivärejäni, eikä myöskään keltaista, mistä olen alkanut pitää. Jotain siltä väliltä. Mutta en välitä enää, kunhan vaan pääsisin takaisin asuntooni.

keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Pompuloita ja muovihepoja

Pompuloita:


Lisää turkkilaisten ongelmanratkaisukyvystä:
Mitä tehdä kun Barbien hevonen kasvaa liian isoksi?

Entä kun huonekasvit eivät enää mahdukaan olohuoneeseen?

Kun tarvitaan liikenteenjakajaa?

Kun ei osata kertoa esteettömyydestä korrekteilla termeillä?

torstai 8. marraskuuta 2007

Istanbulin valloitusta

Sympaattista:



Turkkilaisten ongelmanratkaisukykyä:

Mitä tehdä ylimääräiseksi jääneelle tekonurmelle? - vuorataan julkisivu
Rinnetontti - tosi paljon portaita

Parkkipaikkapula - ajetaan autot autotallin katolle



Tonttipula - rakennetaan joka neliö

Ja kiitos vielä kaikille putkiremppamyötätunnosta! Edellisen postauksen valokuvan kumpparit on Edinburgista merkkiä Ness Scotland.